סנטה פה בורגר
סנטה פה בורגר עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 736 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לך לחמניות המבורגר, שבבי טורטייה תירס, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו המבורגר מהיר סנטה פה, המבורגר סנטה פה בגריל, ו סנטה פה בורגר שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
שים את צ ' ילה על תבנית אפייה מעוטרת, לשפשף עם 1 כף השמן, ומתבלים עם מלח ופלפל. צלי בתנור עד העור של צ ' ילה מושחר, על 15 דקות.
הסר את צ 'ילה מהתנור, מניחים בקערה, מכסים בניילון נצמד, ולתת לצ' ילה קיטור במשך 15 דקות. לקלף, גזע, זרע צ ' ילה ולאחר מכן קוצצים אותו בגסות.
כדי להפוך את רוטב queso, להמיס את החמאה בסיר קטן על חום בינוני.
לטאטא בקמח ומבשלים 1 דקה.
מוסיף את החלב, להגדיל את החום גבוה, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד מעובה מעט, על 5 דקות.
מסירים מהחום ומקציפים בגבינה עד מומסת; מתבלים במלח ופלפל. תתחמם.
מחלקים את הבשר ל 4 חלקים שווים (כ 6 אונקיות כל). צור כל חלק באופן רופף לתוך המבורגר 3/4 אינץ ' עבה ולעשות דיכאון עמוק במרכז עם האגודל. מתבלים את שני הצדדים של כל המבורגר עם מלח ופלפל. לבשל את ההמבורגרים, באמצעות הנותרים 1/2 כפות שמן. ראה כיצד בובי מבשל המבורגרים מושלמים
מניחים את ההמבורגרים על תחתיות לחמניה ומעל כל אחד עם כמה כפות של רוטב queso, צ ' יפס, וכמה poblano. מכסים עם צמרות לחמניה ומגישים מיד.
אני חושב שהטעם והמרקם של לחמניות הם הטובים ביותר כאשר קלוי קלות. כדי טוסט לחמניה על גריל, מחבת גריל, או מחבת, לפצל את הלחמניה פתוחה, למקם אותו לחתוך בצד למטה על הגריל, וגריל עד חום זהוב בהיר, על 10 שניות. לחלופין, אתה יכול למקם את חצאי לחמניה פיצול לחתוך בצד על תבנית אפייה ולבשל אותם תחת מטלית שחומם מראש עד חום זהוב בהיר, על 30 שניות. לפקוח עין על אותם ואל תתנו להם לקבל חום מדי או אחר כי המרקם ייקח על עצמו חיים משלה להביס את המטרה של להתחיל עם לחמניה רכה.