ססמי ברוקולי רבה
ססמי ברוקולי רייב נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 91 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו חומץ אורז מתובל, מלח כשר, שמן שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. מתכונים דומים: ברוקולי עם שומשום וסויה, ג'ינג'ר שומשום ברוקולי רב, ו פסטה עם פנצ'טה, ברוקולי או ברוקולי ראבה וצנוברים.
הוראות
קצוות קצוצים של גבעולי ברוקולי rabe. להביא 8 כוסות מים 1 כף מלח כשר לרתיחה בסיר גדול.
הוסף ברוקולי rabe; לבשל 1 דקה.
לנקז ולצלול ברוקולי rabe לתוך מי קרח; לנקז.
שלב שאלוט, חומץ, 1 1/2 כפיות שמן בוטנים, 1/2 כפית שמן שומשום, פלפל, ו 1/4 כפית מלח בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקציף.
חום שנותר 1 1/2 כפיות שמן בוטנים הנותרים 1/2 כפית שמן שומשום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף ברוקולי rabe; לטגן 1 1/2 דקות או עד מחומם היטב.
טפטוף עם תערובת שאלוט; לזרוק בעדינות מעיל.