קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות76
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ספגטי BLT בשר חינם עם חמאה חסה, כרישה ועגבניות

ספגטי BLT בשר חינם עם חמאה חסה, כרישה ועגבניות
ספגטי BLT בשר חינם עם חמאה חסה, כרישה ועגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 467 קלוריות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, כרישה, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה נהדר. נסו ספגטי ללא גלוטן ברוטב בשר פשוט, רוטב ספגטי עגבניות טרי תוצרת בית, ו סקווש ספגטי ורוטב בזיליקום עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני. מלח את המים, מוסיפים את הספגטי ומבשלים 1 דקה ביישן של אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
הסר מצקת של מי פסטה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
3
מסננים את הפסטה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
4
בינתיים, קוצצים ושומרים 1 חסה עופרת. קוצצים ראש שני ומוסיפים למעבד מזון עם פטרוזיליה, בזיליקום או טרגון, מנטה, צנוברים, גרידת לימון, מלח ופלפל, לפי הטעם והגבינה. דופק לקצוץ את הירוקים, ואז עם המעבד על זרם ב 1/4 עד 1/3 כוס שמן זית כתית, כדי ליצור פסטו.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
מלח ופלפלמלח ופלפל
גרידת לימוןגרידת לימון
צנובריםצנוברים
טרגוןטרגון
חסהחסה
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינהגבינה
ירוקירוק
באזיל!באזיל!
פסטופסטו
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
5
מעבירים את הפסטו לפסטה גדולה המגישה קערה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
פסטופסטו
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
חום 2 כפות שמן זית כתית נוספת במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיף את הכרישה ושום וsaute עד נבול, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
כרישהכרישה
8
מוסיפים את העגבניות ענבים, מערבבים, להעלות את החום קצת ולשים מכסה על המחבת. מבשלים במשך 8 עד 10 דקות כדי לשבור עגבניות - להכריח את האחרונים יחד עם מחית תפוחי אדמה או כף עץ אם אתה מקבל סבלנות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומערבבים את היין ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבניות ענביםעגבניות ענבים
עגבנייהעגבנייה
תפוח אדמהתפוח אדמה
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
9
מוסיפים את המצקת של מי הפסטה השמורים לפסטו.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
פסטופסטו
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
10
מוסיפים את הפסטה לקערה יחד עם העגבניות והכרישה. לזרוק במשך 1 דקה, ומתבלים עם מלח ופלפל, במידת הצורך. טבול את הפסטה במיץ לימון ומקשט עם החסה הקצוץ השמורה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
עגבנייהעגבנייה
חסהחסה
כרישהכרישה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מגישים עם תוספת גבינה לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה