ספגטי BLT בשר חינם עם חמאה חסה, כרישה ועגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 467 קלוריות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, כרישה, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה נהדר. נסו ספגטי ללא גלוטן ברוטב בשר פשוט, רוטב ספגטי עגבניות טרי תוצרת בית, ו סקווש ספגטי ורוטב בזיליקום עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני. מלח את המים, מוסיפים את הספגטי ומבשלים 1 דקה ביישן של אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
הסר מצקת של מי פסטה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מצקת
3
מסננים את הפסטה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
4
בינתיים, קוצצים ושומרים 1 חסה עופרת. קוצצים ראש שני ומוסיפים למעבד מזון עם פטרוזיליה, בזיליקום או טרגון, מנטה, צנוברים, גרידת לימון, מלח ופלפל, לפי הטעם והגבינה. דופק לקצוץ את הירוקים, ואז עם המעבד על זרם ב 1/4 עד 1/3 כוס שמן זית כתית, כדי ליצור פסטו.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל
גרידת לימון
צנוברים
טרגון
חסה
פטרוזיליה
גבינה
ירוק
באזיל!
פסטו
מנטה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
5
מעבירים את הפסטו לפסטה גדולה המגישה קערה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
פסטו
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
חום 2 כפות שמן זית כתית נוספת במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיף את הכרישה ושום וsaute עד נבול, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
כרישה
8
מוסיפים את העגבניות ענבים, מערבבים, להעלות את החום קצת ולשים מכסה על המחבת. מבשלים במשך 8 עד 10 דקות כדי לשבור עגבניות - להכריח את האחרונים יחד עם מחית תפוחי אדמה או כף עץ אם אתה מקבל סבלנות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומערבבים את היין ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עגבניות ענבים
עגבנייה
תפוח אדמה
יין
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
כף עץ
מחבת
9
מוסיפים את המצקת של מי הפסטה השמורים לפסטו.
מרכיבים שתצטרך
מים
פסטו
ציוד שתשתמש בו
מצקת
10
מוסיפים את הפסטה לקערה יחד עם העגבניות והכרישה. לזרוק במשך 1 דקה, ומתבלים עם מלח ופלפל, במידת הצורך. טבול את הפסטה במיץ לימון ומקשט עם החסה הקצוץ השמורה.