ספגטי SunBlush
ספגטי SunBlush לוקח מסביב 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 639 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך שמן זית, עגבניות מיובשות, זיתים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: גבינת עיזים מפולפלת עם סלט SunBlush, Spaghetti Junction: The $4 Spaghetti That Tasts Almost as The $24 Spaghetti From Roy Choi ' S ' L. A. Son, ו Spaghetti con Pollo Y Salsa Criolla (ספגטי בסגנון קולומביאני עם עוף).
הוראות
מרתיחים את הפסטה על פי הוראות האריזה. בינתיים, בערך לקצוץ את העגבניות.
מסננים את הספגטי, שומרים כוס מלאה של מי הבישול בתחתית המחבת.
עם המחבת עדיין על החום, מערבבים את העגבניות, עגבניות טהורות, זיתים, שמן וחצי הגבינה לתוך המים ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך כמה דקות כדי להפוך את הרוטב רופף, ואז עונה לפי הטעם. לזרוק את הפסטה וצנוברים דרך הרוטב ומגישים זרועים עם שאר הגבינה.