קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

ספגטי אבוקדו לימון עם שרימפס מ ' פסטה מודרנית

ספגטי אבוקדו לימון עם שרימפס מ ' פסטה מודרנית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי לימון אבוקדו עם שרימפס מ 'פסטה מודרנית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 708 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ לימון, מלח, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו ספגטי עם תפוזים, תמרים ואנשובי מ ' פסטה מודרנית, שרימפס, תירס & סלט פסטה אבוקדו קליפורני & טיול אבוקדו יכול, ו הפסטה הקלה ביותר בעולם (Frascarelli) מ ' פסטה מודרנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את הפסטה, לשלב את הבצל והיין על אש בינונית ומבשלים עד הבצלים רכים, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
מוסיפים את השרימפס ומעלים את החום גבוה כדי לאדות את כל היין שנותר; מבשלים עד הבצל הם caramelized והשרימפס מבושלים, כ 5 דקות. את החום, להוסיף 1 כף שמן ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מרתיחים את הפסטה במים מלוחים עד שזה אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
לנקז ולזרוק עם הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
בינתיים, לקלף בור אבוקדו ו רסק אותו עם מיץ לימון, בבלנדר או מעבד מזון קטן עד חלקה מאוד. מערבבים את התערובת לתוך הפסטה ומוסיפים חצי גרידת הלימון עד בשילוב טוב; מחדש את המנה עם מלח, במידת הצורך. מעל הפסטה עם שאר ההתלהבות והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות