ספגטי אבוקדו לימון עם שרימפס מ ' פסטה מודרנית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי לימון אבוקדו עם שרימפס מ 'פסטה מודרנית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 708 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ לימון, מלח, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו ספגטי עם תפוזים, תמרים ואנשובי מ ' פסטה מודרנית, שרימפס, תירס & סלט פסטה אבוקדו קליפורני & טיול אבוקדו יכול, ו הפסטה הקלה ביותר בעולם (Frascarelli) מ ' פסטה מודרנית (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את הפסטה, לשלב את הבצל והיין על אש בינונית ומבשלים עד הבצלים רכים, כ 10 דקות.
מוסיפים את השרימפס ומעלים את החום גבוה כדי לאדות את כל היין שנותר; מבשלים עד הבצל הם caramelized והשרימפס מבושלים, כ 5 דקות. את החום, להוסיף 1 כף שמן ומלח לפי הטעם.
מרתיחים את הפסטה במים מלוחים עד שזה אל דנטה.
בינתיים, לקלף בור אבוקדו ו רסק אותו עם מיץ לימון, בבלנדר או מעבד מזון קטן עד חלקה מאוד. מערבבים את התערובת לתוך הפסטה ומוסיפים חצי גרידת הלימון עד בשילוב טוב; מחדש את המנה עם מלח, במידת הצורך. מעל הפסטה עם שאר ההתלהבות והפלפל.