קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

ספגטי אבוקדו לימון עם שרימפס מ ' פסטה מודרנית

ספגטי אבוקדו לימון עם שרימפס מ ' פסטה מודרנית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי לימון אבוקדו עם שרימפס מ 'פסטה מודרנית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 708 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ לימון, מלח, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו ספגטי עם תפוזים, תמרים ואנשובי מ ' פסטה מודרנית, שרימפס, תירס & סלט פסטה אבוקדו קליפורני & טיול אבוקדו יכול, ו הפסטה הקלה ביותר בעולם (Frascarelli) מ ' פסטה מודרנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את הפסטה, לשלב את הבצל והיין על אש בינונית ומבשלים עד הבצלים רכים, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את השרימפס ומעלים את החום גבוה כדי לאדות את כל היין שנותר; מבשלים עד הבצל הם caramelized והשרימפס מבושלים, כ 5 דקות. את החום, להוסיף 1 כף שמן ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-דַק-
3
מרתיחים את הפסטה במים מלוחים עד שזה אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
לנקז ולזרוק עם הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
בינתיים, לקלף בור אבוקדו ו רסק אותו עם מיץ לימון, בבלנדר או מעבד מזון קטן עד חלקה מאוד. מערבבים את התערובת לתוך הפסטה ומוסיפים חצי גרידת הלימון עד בשילוב טוב; מחדש את המנה עם מלח, במידת הצורך. מעל הפסטה עם שאר ההתלהבות והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות