ספגטי אל Amatraciana
ספגטי אל Amatraciana עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 2 . מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 772 קלוריות. אם יש לכם מלח ופלפל, יין, פתיתי פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Spaghetti Junction: The $4 Spaghetti That Tasts Almost as The $24 Spaghetti From Roy Choi ' S ' L. A. Son, ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ו ספגטי Aglio, אולי E פפרונצ'ינו (ספגטי עם שום, שמן זית & פלפלים צ' ילי) (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מעל חום בינוני, לבשל בייקון, בצל פתיתי פלפל אדום עד הבצל הוא רך אבל לא השחמה.
מערבבים את העגבניות והיין; מבשלים במשך כ 20 דקות. בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מוסיפים פסטה לרוטב וזורקים היטב; מבשלים במשך 2 עד 3 דקות יותר (זה יהיה להחדיר את הפסטה עם הרוטב).
מוסיפים מלח ופלפל טחון שחור לפי הטעם; לשרת.