ספגטי אלה וונגול
ספגטי אלה וונגול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 701 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו מיץ צדפות, ספגטי, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו ספגטי אלה וונגול, ספגטי אלה וונגול, ו ספגטי אלה וונגול (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר גדול מעל חום בינוני, לחמם את שום ופלפל צ ' ילה בשמן זית עד השום הוא חום זהוב, על 1 דקה.
מוסיפים את הצדפות, מיץ צדפות ויין. מכסים ומבשלים על אש בינונית, מנענעים את המחבת מדי פעם עד שכל הצדפות נפתחות.
בעוד הצדפות מבעבעות, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד אל דנטה.
מסננים את הפסטה ומעבירים לקערה גדולה.
מוסיפים את רוטב הצדפה והפטרוזיליה וזורקים היטב.