הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך בשר טחון, פלפל, פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ספגטי אפוי, ספגטי אפוי, ו ספגטי אפוי.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים צלחת אפייה 9 על 13 על 2 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
במחבת גדולה, לבשל את הבייקון עד פריך מעט. עם כפית מחוררת, מעבירים את הבייקון לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מטגנים את השום, הבצל והפלפל בטפטופי הבייקון עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את העגבניות, הזיתים, האורגנו, הבייקון ואת הבשר הטחון המבושל ומבשלים ומבשלים, חשופים, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בלילת לחם תירס
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
מניחים חצי מהספגטי בתבנית אפייה מוכנה; למעלה עם חצי מתערובת הירקות-בשר; ומפזרים 1 כוס של צ ' דר. חזור על השכבות. בקערה, מערבבים יחד את הקרם של מרק פטריות ו 1/4 כוס מים עד חלקה, ושופכים את זה על התבשיל.