ספגטי אפוי
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך בשר טחון, פלפל, פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ספגטי אפוי, ספגטי אפוי, ו ספגטי אפוי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים צלחת אפייה 9 על 13 על 2 אינץ ' עם ספריי בישול.
במחבת גדולה, לבשל את הבייקון עד פריך מעט. עם כפית מחוררת, מעבירים את הבייקון לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
מטגנים את השום, הבצל והפלפל בטפטופי הבייקון עד למכרז.
מוסיפים את העגבניות, הזיתים, האורגנו, הבייקון ואת הבשר הטחון המבושל ומבשלים ומבשלים, חשופים, במשך 10 דקות.
מניחים חצי מהספגטי בתבנית אפייה מוכנה; למעלה עם חצי מתערובת הירקות-בשר; ומפזרים 1 כוס של צ ' דר. חזור על השכבות. בקערה, מערבבים יחד את הקרם של מרק פטריות ו 1/4 כוס מים עד חלקה, ושופכים את זה על התבשיל.
מפזרים את הפרמזן ואופים, חשופים, במשך 30 עד 35 דקות, או עד מחומם דרך.