ספגטי אפוי בפיצה
אם יש לך נקניק חזיר בתפזורת, ביצים, רוטב פיצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו ספגטי פיצה אפוי, ספגטי פיצה פאי, ו ספגטי פיצה פאי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה עם ספריי בישול. בתנור הולנדי, לבשל ולנקז פסטה לפי הוראות החבילה, באמצעות זמן טבח מינימלי. החזירו את הספגטי לתנור ההולנדי.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני עד כבר לא ורוד; לנקז. בתנור הולנדי, לזרוק ספגטי, נקניק, רוטב פיצה ופפרוני.
בקערה בינונית, מערבבים גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן וביצים. כפית חצי מתערובת ספגטי לתבנית אפייה. Dollop עם תערובת ריקוטה; להפיץ באופן שווה מעל.
מפזרים 1 כוס גבינת מוצרלה. למעלה עם נשאר תערובת ספגטי.
מפזרים עם הנותרים 1 גבינת מוצרלה כוס.
אופים חשפו 30 עד 35 דקות או עד מבעבע.