ספגטי אפוי קל
ספגטי אפוי קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפלים, עגבניות שימורים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: לימון קל וספגטי תרד, תפוח אדמה אפוי פעמיים דרום-מערב קל, ו סיר חרס קל תפוחים אפויים.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים על פי הוראות החבילה; לנקז. בינתיים, לחמם את שמן הזית במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 5 דקות. מערבבים את השום ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, שוברים את הבשר בכפית עץ, עד להשחמה, כ 5 דקות. מערבבים בפלפלים, פטריות, מלח מתובל ותבלינים איטלקיים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות רכים, כ 4 דקות. מערבבים את העגבניות, 3/4 כוס מים בזיליקום ולהביא לרתיחה. הפחת את החום עד בינוני נמוך ומבשל עד שהרוטב מתעבה מעט והטעמים מעורבבים, כ -15 דקות. מחממים התנור ל 375 מעלות F. לרסס צלחת תבשיל 2 ליטר עם ספריי בישול.
מוסיפים את הפסטה למחבת וזורקים לשלב עם הרוטב. כפית חצי מתערובת הפסטה לתוך צלחת התבשיל.
מפזרים חצי מכל גבינה. כפית את תערובת הפסטה הנותרת על גבי.
מפזרים את הגבינה שנותרה ומכסים באופן רופף בנייר כסף מרוסס עם ספריי בישול (אל תתנו לסכל לגעת בגבינה).
אופים עד הגבינה מותכת תוסס, 20 עד 25 דקות.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.