קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

ספגטי אפוי קל

ספגטי אפוי קל
ספגטי אפוי קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפלים, עגבניות שימורים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: לימון קל וספגטי תרד, תפוח אדמה אפוי פעמיים דרום-מערב קל, ו סיר חרס קל תפוחים אפויים.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הפסטה ומבשלים על פי הוראות החבילה; לנקז. בינתיים, לחמם את שמן הזית במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 5 דקות. מערבבים את השום ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, שוברים את הבשר בכפית עץ, עד להשחמה, כ 5 דקות. מערבבים בפלפלים, פטריות, מלח מתובל ותבלינים איטלקיים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות רכים, כ 4 דקות. מערבבים את העגבניות, 3/4 כוס מים בזיליקום ולהביא לרתיחה. הפחת את החום עד בינוני נמוך ומבשל עד שהרוטב מתעבה מעט והטעמים מעורבבים, כ -15 דקות. מחממים התנור ל 375 מעלות F. לרסס צלחת תבשיל 2 ליטר עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים את הפסטה למחבת וזורקים לשלב עם הרוטב. כפית חצי מתערובת הפסטה לתוך צלחת התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מפזרים חצי מכל גבינה. כפית את תערובת הפסטה הנותרת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
7
מפזרים את הגבינה שנותרה ומכסים באופן רופף בנייר כסף מרוסס עם ספריי בישול (אל תתנו לסכל לגעת בגבינה).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
אופים עד הגבינה מותכת תוסס, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
10
צילום: קאנג קים