קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

ספגטי אפוי קל

ספגטי אפוי קל
ספגטי אפוי קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפלים, עגבניות שימורים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: לימון קל וספגטי תרד, תפוח אדמה אפוי פעמיים דרום-מערב קל, ו סיר חרס קל תפוחים אפויים.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הפסטה ומבשלים על פי הוראות החבילה; לנקז. בינתיים, לחמם את שמן הזית במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 5 דקות. מערבבים את השום ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, שוברים את הבשר בכפית עץ, עד להשחמה, כ 5 דקות. מערבבים בפלפלים, פטריות, מלח מתובל ותבלינים איטלקיים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות רכים, כ 4 דקות. מערבבים את העגבניות, 3/4 כוס מים בזיליקום ולהביא לרתיחה. הפחת את החום עד בינוני נמוך ומבשל עד שהרוטב מתעבה מעט והטעמים מעורבבים, כ -15 דקות. מחממים התנור ל 375 מעלות F. לרסס צלחת תבשיל 2 ליטר עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מוסיפים את הפסטה למחבת וזורקים לשלב עם הרוטב. כפית חצי מתערובת הפסטה לתוך צלחת התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מפזרים חצי מכל גבינה. כפית את תערובת הפסטה הנותרת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
7
מפזרים את הגבינה שנותרה ומכסים באופן רופף בנייר כסף מרוסס עם ספריי בישול (אל תתנו לסכל לגעת בגבינה).
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
אופים עד הגבינה מותכת תוסס, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
10
צילום: קאנג קים