ספגטי ברוטב עגבניות נענע ושום
צריך מנה עיקרית צמחונית? ספגטי ברוטב עגבניות מנטה ושום יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, עגבניות שזיפים, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ספגטי ברוטב עגבניות שום קלוי, צלעות כבש עם מנטה, עגבניות ורוטב שום, ו הספגטי של סקרפטה עם רוטב עגבניות טרי ושמן בזיליקום שום (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ספגטי על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושמן.
שום סאוט בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 1 דקה.
מוסיפים עגבניות, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 12 עד 15 דקות או עד רוטב מעובה וגושי.
הסר מהחום, ומערבבים סוכר, מלח ופלפל.
מוסיפים ספגטי מבושל ונענע לרוטב במחבת, משליכים למעיל.