ספגטי ג'נובזה
ספגטי ג'נובזה הוא המנה העיקרית המגישה 4. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 70 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. אם יש לכם תפוחי אדמה חדשים, שמן זית, שעועית ירוקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית נסו ספגטי ג'נובזה, Trofie a La Genovese, ו Genovese Cannelloni (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים קומקום של מים רותחים למחבת גדולה מאוד עד חצי מלא. חזור לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף את תפוחי האדמה וספגטי, וקצת מלח. מבשלים 10 דקות עד שתפוחי האדמה והפסטה כמעט רכים. עצה שעועית ירוקה ומבשלים 5 דקות יותר.
מסננים היטב, הזמנת 4 כף של נוזל הבישול. להחזיר את תפוחי האדמה, פסטה ושעועית למחבת, ולאחר מכן מערבבים בפסטו הטרי ונוזל בישול שמור. מתבלים לפי הטעם, מחלקים בין ארבע צלחות ומגישים עם מעט שמן זית.