קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

ספגטי ג'נובזה

ספגטי ג'נובזה
ספגטי ג'נובזה הוא המנה העיקרית המגישה 4. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 70 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. אם יש לכם תפוחי אדמה חדשים, שמן זית, שעועית ירוקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית נסו ספגטי ג'נובזה, Trofie a La Genovese, ו Genovese Cannelloni (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים קומקום של מים רותחים למחבת גדולה מאוד עד חצי מלא. חזור לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף את תפוחי האדמה וספגטי, וקצת מלח. מבשלים 10 דקות עד שתפוחי האדמה והפסטה כמעט רכים. עצה שעועית ירוקה ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מסננים היטב, הזמנת 4 כף של נוזל הבישול. להחזיר את תפוחי האדמה, פסטה ושעועית למחבת, ולאחר מכן מערבבים בפסטו הטרי ונוזל בישול שמור. מתבלים לפי הטעם, מחלקים בין ארבע צלחות ומגישים עם מעט שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף