ספגטי דלעת & שעועית דורש על 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 573 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך פרמזן, דלעת, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ארבע שעועית ספגטי צ'ילי, בשר חזיר ושעועית מחבת ספגטי, ו ספגטי עם בולונז שעועית קנליני דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר, ואז מטגנים בצל במשך 8 דקות, עד מתרכך ופשוט מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את השום והדלעת, ומטגנים במשך 5 דקות נוספות, ערבוב מדי פעם. מערבבים את העגבניות והמניות. מביאים לרתיחה, ואז מכסים ומבשלים במשך 15 דקות, עד שהדלעת רכה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
בינתיים, לבשל את הספגטי במחבת גדולה של מים רותחים על פי הוראות לארוז.