ספגטי וכדורי בשר.
ספגטי וכדורי בשר דורש כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 737 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך שום ותבלינים עשב, עגבניות, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית מתכונים דומים: קציצות עוף לספגטי וקציצות בשר, ספגטי וכדורי בשר., ו ספגטי וכדורי בשר..
הוראות
מחממים שמן בסיר מלאי גדול או תנור הולנדי על חום בינוני.
מבשלים ספגטי על פי הוראות החבילה. בקערה גדולה, לשלב בקר ושום תיבול עשבי תיבול, 1 כפית כל מלח ופלפל.
מערבבים היטב תערובת צורה לתוך כדורי בשר (על 16 כדורי בשר).
מוסיפים קציצות ומבשלים 5 דקות, עד חום זהוב מכל הצדדים.
מוסיפים עגבניות, רסק עגבניות, אורגנו, פתיתי פלפל אדום ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות, עד כדורי בשר מבושלים דרך. להזמין 1 1/2 כוסות רוטב לארוחה נוספת.
הסר מהחום ומערבבים בזיליקום.
מגישים רוטב על ספגטי. למעלה עם פרמזן רק לפני ההגשה.