ספגטי וכדורי בשר של רו
ספגטי וכדורי בשר של רו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 619 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. אם יש לכם בשר בקר טחון, מלח ופלפל, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. . נסו קציצות עוף לספגטי וקציצות בשר, ספגטי וכדורי בשר., ו ספגטי וכדורי בשר. (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1/4 כוס שמן זית, שום, בצל, עגבניות, ו 2 כפות בזיליקום קצוץ בסיר גדול; מביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום, ומבשלים בעדינות לפחות 40 דקות.
בעוד הרוטב מתבשל, לשלב בשר טחון, פירורי קרקר גרהם, ביצים, 2 כפות גבינת פרמזן, פטרוזיליה, ו 3 כפות שמן זית בקערה גדולה.
מערבבים היטב עם ידיים נקיות, וצורה לתוך 20 כדורי בשר בגודל אגוז.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה; קציצות מטגנים עד השחמה ומבושלת אף, כ -10 דקות.
מוסיפים את כדורי הבשר לרוטב העגבניות, ומבשלים בעדינות תוך הרתחת הפסטה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה; מערבבים ספגטי. לבשל את הפסטה עד שהוא מבושל דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, על 12 דקות.
לנקז היטב. בזהירות לזרוק את הספגטי עם הרוטב וכדורי בשר.
מגישים, מפזרים כל צלחת עם בזיליקום טרי וגבינת פרמזן.