לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו ספגטי וקציצות עם רוטב עגבניות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 1337 קלוריות, 71 גרם חלבון, ו 61 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת יש 28 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. אם יש לכם שום, בזיליקום, עגל טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 95%, המנה הזו סופר. מתכונים דומים: ספגטי עם קציצות ברוטב עגבניות, קציצות ספגטי ורוטב עגבניות-בזיליקום, ו ספגטי בריא וקציצות עם רוטב עגבניות.
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים עגבניות מחית עם המיצים שלהן, עגבניות כתושות, רסק עגבניות, 1 כוס מים, עלה דפנה, פטרוזיליה, פלפל קובנו ומביאים לרתיחה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. מנמיכים את האש ומבשלים עד להסמכה קלה, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחת
4
מוסיפים קציצות ומניחים להתבשל במשך 10 עד 15 דקות, עד שהרוטב מסמיך וקציצות הבשר רכות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
5
הסר את עלה הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
6
מוסיפים מספיק רוטב לפסטה המרוקנת (שהוחזרה לסיר) לציפוי וממשיכים לבשל בקצרה, רק עד שהפסטה משתלבת היטב עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מגישים פסטה עם קציצות מעל ומעוטרים בבזיליקום טרי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8
שלב את כל המרכיבים בקערה בינונית, למעט שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ניתן לשלב ספגטי וקציצות עם קיאנטי, נירו ד ' אבולה וסנגיובזה. לכל היינות האדומים האיטלקיים האלה יש מספיק חומציות כדי להתאים את רוטב העגבניות בצורה מושלמת במנה האיטלקית-אמריקאית הקלאסית הזו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
הניחוחות של היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולוס וצור ארצי. הטעמים הטאניקים, בני האלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם וארצי. מומלץ לבשר על האש, כמו סטייק צ ' יאנינה פרוס, או עם משחק, כמו פסיון ממולא בכמהין. זה גם מעולה עם גבינה בוגרת.