קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות78
מגזין

ספגטי וקציצות עם רוטב עגבניות

ספגטי וקציצות עם רוטב עגבניות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו ספגטי וקציצות עם רוטב עגבניות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 1337 קלוריות, 71 גרם חלבון, ו 61 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת יש 28 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. אם יש לכם שום, בזיליקום, עגל טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 95%, המנה הזו סופר. מתכונים דומים: ספגטי עם קציצות ברוטב עגבניות, קציצות ספגטי ורוטב עגבניות-בזיליקום, ו ספגטי בריא וקציצות עם רוטב עגבניות.

הוראות

1
מחממים שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים עגבניות מחית עם המיצים שלהן, עגבניות כתושות, רסק עגבניות, 1 כוס מים, עלה דפנה, פטרוזיליה, פלפל קובנו ומביאים לרתיחה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. מנמיכים את האש ומבשלים עד להסמכה קלה, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
מוסיפים קציצות ומניחים להתבשל במשך 10 עד 15 דקות, עד שהרוטב מסמיך וקציצות הבשר רכות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5
הסר את עלה הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
6
מוסיפים מספיק רוטב לפסטה המרוקנת (שהוחזרה לסיר) לציפוי וממשיכים לבשל בקצרה, רק עד שהפסטה משתלבת היטב עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מגישים פסטה עם קציצות מעל ומעוטרים בבזיליקום טרי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8
שלב את כל המרכיבים בקערה בינונית, למעט שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מגלגלים את התערובת לכדורים בגודל 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מחממים את השמן במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית-גבוהה. כאשר השמן חם, מטגנים קציצות, בקבוצות לפי הצורך, עד להזהבה, אך לא מבושלים לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מוציאים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
12
מביאים מים מומלחים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
מוסיפים ספגטי ומבשלים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
14
מסננים היטב במסננת, מחזירים לסיר וזורקים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
15
מגישים עם קציצות ופרמזן מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן

מרכיבים

1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול1פלפל צ'ילה קובנו, קצוץפלפל צ'ילה קובנו, קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם יבשיםפירורי לחם יבשים2largesביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ4ציפורןשום, קצוץ דק מוקפץשום, קצוץ דק מוקפץ4ציפורןשום, מרוסק במעט מלח כשר להכנת משחהשום, מרוסק במעט מלח כשר להכנת משחה227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חזיר טחוןחזיר טחון227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית טהורשמן זית טהור22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1כף. חומץ ביין אדוםבצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק791 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת4שרימפס וורידיםפרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי1חבורה קטנהפטרוזיליה איטלקיתפטרוזיליה איטלקית591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה איטלקיים קצוצים דקעלי פטרוזיליה איטלקיים קצוצים דק2kgsעגבניות שזיפים ומיציהם, מחית בבלנדרעגבניות שזיפים ומיציהם, מחית בבלנדר4שרימפס וורידיםמלחמלח4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'8 או # 9 ספגטי8 או # 9 ספגטי1בצל אדום גדולפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה3בצל צהוב בינוני, קצוץרצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת

יין מומלץ: קיאנטיname, Nero D Avola, סנג ' ובזה

ניתן לשלב ספגטי וקציצות עם קיאנטי, נירו ד ' אבולה וסנגיובזה. לכל היינות האדומים האיטלקיים האלה יש מספיק חומציות כדי להתאים את רוטב העגבניות בצורה מושלמת במנה האיטלקית-אמריקאית הקלאסית הזו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
הניחוחות של היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולוס וצור ארצי. הטעמים הטאניקים, בני האלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם וארצי. מומלץ לבשר על האש, כמו סטייק צ ' יאנינה פרוס, או עם משחק, כמו פסיון ממולא בכמהין. זה גם מעולה עם גבינה בוגרת.