קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות91
מגזין

ספגטי זינפנדל עם רפיני חריף

ספגטי זינפנדל עם רפיני חריף
ספגטי Zinfandel עם Rapini חריף עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 683 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך סוכר, פתיתי פלפל, rapini, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 90%. מתכונים דומים: פסטה עם נקניק חריף & Rapini, נקניק חריף ופסטה רפיני, ו פניני חזיר פריך עם רפיני ורוטב חריף.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את rapini ומבשלים עד ירוק בהיר ומכרז, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
3
הסר עם רחפן תיל, ולהפיץ את rapini על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
SkimmerSkimmer
4
להביא את המים לרתיחה ולאחר מכן להוסיף את הספגטי. מבשלים ספגטי עד רך אבל עדיין כמה דקות הרחק אל דנטה, חמש עד שש דקות. (תוכל לסיים בישול הפסטה מאוחר יותר.) להזמין כוס של נוזל הבישול, ולאחר מכן לנקז את הפסטה במסננת. הגדר את הסיר עכשיו ריק בחזרה על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיפים את היין והסוכר לסיר, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. לבשל עד מופחת בחצי, כשמונה דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיף את הפסטה סחוטה, ומערבבים היטב. מבשלים עד שרוב הנוזל התאדה, תוך ערבוב לעתים קרובות מאוד כדי למנוע את הדבקה של הפסטה, ארבע עד חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
7
בינתיים, יוצקים את שמן הזית למחבת גדולה להגדיר על חום גבוה. כאשר השמן מתחיל להבהב, ואת השום ומיד להפחית את החום בינוני-נמוך. מבשלים עד השום הופך חום זהוב חיוור, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, רפיני, מלח ופלפל. מבשלים עד rapini חם, אחת עד שתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ברוקולי רבהברוקולי רבה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
מוסיפים את תערובת רפיני לפסטה יחד עם 1/2 כוס של מי הפסטה השמורים. בעדינות לזרוק לשלב. אם הפסטה נראית יבשה, מוסיפים עוד ממי הפסטה. אם מוכן, לחלק את הפסטה בין ארבע צלחות לקשט עם פקורינו מגורד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
פקורינופקורינו
ברוקולי רבהברוקולי רבה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת