קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

ספגטי ירקות גושי

ספגטי ירקות גושי
אם יש לכם רוטב ספגטי מבשל איטי, שמן צמחי, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. נסו ספגטי ירקות גושי, רוטב ספגטי גושי, ו ספגטי ברוטב עגבניות עבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל ולנקז ספגטי לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
2
בינתיים, במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים קישואים, גזר, פטריות, בצל ושום; מבשלים 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות הם פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
פטריותפטריות
קישואיםקישואים
גזרגזר
שוםשום
בצלבצל
4
מערבבים במרכיבים הנותרים למעט בזיליקום וגבינה. מבשלים 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חם. מערבבים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
באזיל!באזיל!
5
מגישים רוטב על ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
רוטברוטב
6
מפזרים גבינה. עושה על 5 1/2 רוטב כוסות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
רוטברוטב

ציוד