אם יש לכם רוטב ספגטי מבשל איטי, שמן צמחי, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. נסו ספגטי ירקות גושי, רוטב ספגטי גושי, ו ספגטי ברוטב עגבניות עבה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל ולנקז ספגטי לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
2
בינתיים, במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים קישואים, גזר, פטריות, בצל ושום; מבשלים 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות הם פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
ירק
פטריות
קישואים
גזר
שום
בצל
4
מערבבים במרכיבים הנותרים למעט בזיליקום וגבינה. מבשלים 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חם. מערבבים בזיליקום.