קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

ספגטי לימון פרמג'יאנו

ספגטי לימון פרמג'יאנו
ספגטי לימון Parmeggiano עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 548 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. גשו לסופר וקנו כמה עלי בזיליקום, ספגטי, מי פסטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. , שהוא מוצק. נסו ספגטי אל לימון, ספגטי אל לימון (עם לימון ), ו ספגטי אל לימון עם עוף עלום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרתיחים את הספגטי במים רותחים מומלחים, על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
2
בינתיים, באמצעות מיקרו מטוס, לגרר את ההתלהבות מן לימון intoa קערה גדולה ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
3
חותכים את הלימון לשניים וסוחטים את המיץ לתוך הקערה (אני אוהב להשתמש פומפיה כמו מסננת—דבר אחד פחות לנקות).
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פומפיהפומפיה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מוסיפים את 1 1/2 כוסות פרמזן, פלפל, וקמצוץ מלח, ומערבבים בשמן זית כדי ליצור משחה רטובה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
כאשר הספגטי מבושל בצורה מושלמת, מוסיפים 2 או 3 כפות של מי הבישול לתערובת לימון וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
6
מוסיפים את הספגטי לקערה וזורקים ביסודיות, מוסיפים כף נוספת או 2 מי פסטה במידת הצורך, כך שהרוטב מכסה כל גדיל. בערך לקרוע את עלי הבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מגישים כל מנה עם קמצוץ של מלח גס, טחינה טרייה של פלפל שחור, וכמה כריכות של פרמזן נוסף.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מלח גסמלח גס
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8
Reprinted with permission from My Father ' S Daughter by Gwyneth Paltrow, (C) © 2011 Grand Central Life & Style