ספגטי לימון פרמג'יאנו
ספגטי לימון Parmeggiano עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 548 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. גשו לסופר וקנו כמה עלי בזיליקום, ספגטי, מי פסטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. , שהוא מוצק. נסו ספגטי אל לימון, ספגטי אל לימון (עם לימון ), ו ספגטי אל לימון עם עוף עלום (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים את הספגטי במים רותחים מומלחים, על פי הוראות החבילה.
בינתיים, באמצעות מיקרו מטוס, לגרר את ההתלהבות מן לימון intoa קערה גדולה ערבוב.
חותכים את הלימון לשניים וסוחטים את המיץ לתוך הקערה (אני אוהב להשתמש פומפיה כמו מסננת—דבר אחד פחות לנקות).
מוסיפים את 1 1/2 כוסות פרמזן, פלפל, וקמצוץ מלח, ומערבבים בשמן זית כדי ליצור משחה רטובה.
כאשר הספגטי מבושל בצורה מושלמת, מוסיפים 2 או 3 כפות של מי הבישול לתערובת לימון וגבינה.
מוסיפים את הספגטי לקערה וזורקים ביסודיות, מוסיפים כף נוספת או 2 מי פסטה במידת הצורך, כך שהרוטב מכסה כל גדיל. בערך לקרוע את עלי הבזיליקום.
מגישים כל מנה עם קמצוץ של מלח גס, טחינה טרייה של פלפל שחור, וכמה כריכות של פרמזן נוסף.
Reprinted with permission from My Father ' S Daughter by Gwyneth Paltrow, (C) © 2011 Grand Central Life & Style