ספגטי מוזר
ספגטי מוזר דורש כ 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 423 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם parmigiano-רג'יאנו, אבקת ג' ינג'ר, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. מתכונים דומים: עוגיות שמן זית עם לימון, טימין, וחומץ בלסמי קצפת: Thyming מוזר, Spaghetti Junction: The $4 Spaghetti That Tasts Almost as The $24 Spaghetti From Roy Choi ' S ' L. A. Son, ו ספגטי Aglio, אולי E פפרונצ'ינו (ספגטי עם שום, שמן זית & פלפלים צ' ילי).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במחבת טחון גדולה מעל חום בינוני, מחממים את הבשר הטחון תוך שבירת המסה לחתיכות קטנות יותר. בעוד הבשר מתבשל ועדיין קצת ורוד, מוסיפים את הבצל והטחון עד שהבשר מבושל במלואו והבצל הופך שקוף.
מסננים את כל השומן מהמחבת.
מוסיפים את כל התבלינים היבשים ומבשלים 2 עד 3 דקות יותר, ואז מוסיפים את רוטב העגבניות. לאחר שילוב, לשלב את מלאי הבשר, חומץ ורוטב ווסטרשייר. להביא לרתיחה ומבשלים 1 שעה.
שים את bucatini מבושל בקערת הגשה ולהוסיף את רוטב הבשר.
מקשטים עם פרמזן-רג ' יאנו ומגישים.