ספגטי המערב התיכון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 1. המתכון הזה מכסה %69 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 157 גרם חלבון, 97 גרם שומן, ובסך הכל 2537 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. לכו לחנות ואספו שמנת, עירית, שום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 87%, וזה מצוין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צ'ילי בסגנון המערב התיכון, סלט טאקו במערב התיכון, ו צ'ילי בסגנון המערב התיכון.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את גזרי השומן. כשהשומן נמס מוסיפים את התירס ומקפיצים עד להשחמה. מערבבים פנימה את שעועית הפינטו והנוזל ומבשלים, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית פינטו
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3
מחממים גריל על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
4
מפזרים את הסטייק במלח ופלפל ואת השום. צולים את הסטייק במשך 5 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
5
תן לנוח.
6
מערבבים את אגוז המוסקט עם השמנת החמוצה והמלח והפלפל לפי הטעם.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
7
מרתיחים את הספגטי במים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
טיפים עגולים לפינה #4
8
מסננים ומניחים בצד.
9
פלטו את הספגטי ועליו שעועית התירס והפינטו והסטייק כולו. מעליו את השמנת החמוצה בטעם ומקשטים בעירית וטריזי ליים.