ספגטי סלסה עם סרדינים
כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לך צ'ילי, בזיליקום, גרידת לימון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 95%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ספגטי עם סרדינים, ספגטי עם סרדינים, כרובית וכרוב, ו ארוחת ערב: ספגטי ונציאני עם סרדינים.
הוראות
מרתיחים את הספגטי בעקבות הוראות חבילה. בינתיים, מערבבים את העגבניות עם בצל, זיתים, צ ' ילי, גרידת לימון ובזיליקום או אורגנו.
מחממים את הסרדינים במיקרוגל או במחבת.
מסננים את הפסטה, חוזרים למחבת וזורקים היטב עם תערובת העגבניות.
מוסיפים את הסרדינים לחתיכות קטנות. מתבלים במיץ לימון, פלפל ומעט שמן מהפחית, אם תרצו.