ספגטי עם בוטרגה ופירורי לחם שקדים
ספגטי עם פירורי לחם בוטרגן ושקדים עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 198 קלוריות. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 25 מנות סועדים. לכו לחנות והרימו שקדים מולבנים, חמאה, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו ספגטי עם אנשובי ופירורי לחם (ספגטי קונצ'יוז'ה מוליקה), ספגטי עם פירורי לחם, ו ספגטי עם פירורי לחם ואנשובי (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את הצלפים בקערה של מים קרים במשך שעה 1.
מסננים וקוצצים דק את הצלפים.
בינתיים מחממים את התנור ל -35
צולים את השקדים על תבנית עם נייר אפייה למשך 10 דקות, עד להזהבה.
נותנים לשקדים להתקרר ואז קוצצים אותם גס; מעבירים למעבד מזון וטוחנים דק.
מורחים את פירורי הלחם על תבנית האפייה וטוסטים בתנור עד שהם פריכים.
מניחים להתקרר ואז זורקים עם השקדים והפטרוזיליה.
בסיר גדול ממיסים את החמאה ב 1/2 כוס בתוספת 2 כפות מהשמן.
מוסיפים את הצלפים, הפלפל האדום הכתוש ומחצית הבוטרגה ומבשלים על אש בינונית עד שהם רוחשים, כ -5 דקות.
בסיר גדול אחר של מים מומלחים רותחים, מבשלים את הספגטי, תוך ערבוב, עד לדרגת אל-דנטה.
מסננים את הספגטי ושומרים 3/4 כוס ממי הבישול של הפסטה.
מוסיפים את הפסטה לרוטב הבוטרגה. מערבבים פנימה את מי הבישול השמורים, 2 כפות בכל פעם, עד שהפסטה מצופה ברוטב עשיר.
מפזרים רבע מתערובת פירורי הלחם בקערה גדולה ורדודה. למעלה עם שליש הפסטה. חזור על השכבות פעמיים נוספות, ומסתיים בתערובת פירורי הלחם.
מפזרים את יתרת הבוטרגה מעל הפסטה ומזלפים את 1/4 כוס שמן הזית שנותרה.