ספגטי עם בצל מקורמל, אנשובי ופירורי לחם קלוי
ספגטי עם בצל מקורמל, אנשובי ופירורי לחם קלוי יכול להיות בדיוק המתכון ללא חלב ופסקטרי שחיפשתם. תמורת $5.99 למנה , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 44 גרם חלבון , 20 גרם שומן , ובסך הכל 819 קלוריות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לך בצל, פירורי לחם טרי, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . עם ציון של 89% , המנה הזו מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ספגטי עם אנשובי, זיתים ופירורי לחם קלוי , ספגטי עם בצל מקורמל,אנשובי ושום קלוי, וספגטי עם פירורים ואנשובי קלויים בשום .
הוראות
במחבת 12 עד 14 אינץ' מניחים 3 כפות שמן ובצל ומניחים על אש בינונית. מבשלים לאט עד להזהבה בינונית, בערך 20 עד 25 דקות, ואז מניחים בצד.
מביאים 6 ליטר מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מנקים ומטמיעים אנשובי ומוציאים פילה. במחבת נוספת בגודל 12 עד 14 אינץ' מחממים את השמן הנותר עד לעישון.
מוסיפים אנשובי, צ'ילי ושום ומבשלים עד שהדג מתפרק, כ-4 עד 5 דקות.
מוסיפים בצל לתערובת האנשובי ומבשלים.
זורקים ספגטי למים רותחים ומבשלים לפי הוראות האריזה עד לדרגת אל-דנטה.
מסננים וזורקים לתבנית עם תערובת אנשובי.
מוסיפים פטרוזיליה ומערבבים לציפוי.
יוצקים לקערת הגשה מחוממת, מפזרים פירורי לחם ומגישים.