ספגטי עם דיונון ברוטב יין עגבניות
ספגטי עם דיונון ברוטב יין עגבניות הוא ללא חלב ופסקאטרי ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן בישול, עגבניות פירה, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 58%. מתכונים דומים: בריא וטעים: דיונון ברוטב יין אדום, ארוחת ערב הערב: ספגטי אלה בוסקיולה (ספגטי עם רוטב עגבניות ופטריות), ו ספגטי עם טונה ורוטב עגבניות (ספגטי אל טון ופומודורו).
הוראות
בסיר גדול מחממים את השמן על אש נמוכה בינונית.
מוסיפים את השום ומבשלים, תוך ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים את היין ומבשלים 1 דקה יותר. מערבבים פנימה את העגבניות והמלח ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הדיונון, מכסים ומבשלים בעדינות עד שהדיונון פשוט רך, בערך 30 דקות. אל תתנו לרתיחה.
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים ומומלחים, מבשלים את הספגטי עד כמעט לסיום, כ -10 דקות.
מוסיפים לרוטב את הבזיליקום והספגטי ומבשלים עד שהפסטה נגמרת וספגה מעט מהרוטב, כ -2 דקות.
חלופות דגים: אתה יכול להחליף שרימפס קלוף בינוני לדיונון. מבשלים את רוטב העגבניות, מכוסה, כעשרים דקות.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד שזה עתה נעשה, עוד כשלוש דקות.
מבחן - מטבח טיפ: דיונון חייב להיות מטוגן לאט על אש נמוכה או מבושל בקצרה על אש גבוהה. כל מה שביניהם יוצר גומיות.
המלצת יין: בהתחשב בטעם המתון של הדיונון, רוטב העגבניות באמת מכתיב איזה יין להגיש עם המנה הזו. בהתאם לכך, יין אדום בהיר וחומצי כמו קיאנטי צעיר ומצונן מעט יעבוד בסדר גמור.