קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

ספגטי עם חצילים, דלורית ושרימפס

ספגטי עם חצילים, דלורית ושרימפס
צריך ללא גלוטן, ראשוני ומנה עיקרית פסקטריאנית? ספגטי עם חצילים, דלורית ושרימפס יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 488 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, מלח ופלפל, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. , שהוא מוצק. נסו לאכול שרימפס ואספרגוס ספגטי סקווש ספגטי, ספגטי עם דלעת סקווש, ו טופו תאילנדי, דלעת סקווש ומרק חצילים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2
מוסיפים בצל וקמח עד רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את השום והטחון לרגע.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
4
מוסיפים את הדלעת, חצילים, רוזמרין וקורנית וקמח במשך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
סכין קילוףסכין קילוף
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מוסיפים את היין והמרק ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה. להקטין את החום בינוני נמוך ומבשל עד הדלעת הוא מכרז ואת הנוזל מצטמצם על ידי כמחצית, ערבוב מדי פעם, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את השרימפס ומבשלים בעדינות עד כמעט מבושל דרך, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
7
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
9
מסננים פסטה. (לחלופין, אתה יכול להשתמש פסטה יבשה, אשר ייקח 8 עד 10 דקות לבשל.)
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10
לזרוק את הפסטה, תערובת סקווש, וחמאה בקערה גדולה עד הנוזל מתעבה מעט ומצפה את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
סכין קילוףסכין קילוף
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
11
מעבירים את תערובת הפסטה לקערה רדודה רחבה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח