ספגטי עם כדורי בשר
ספגטי עם כדורי בשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 664 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מרק בשר דל שומן, בשר בקר טחון, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קציצות עוף לספגטי וקציצות בשר, ספגטי וכדורי בשר., ו קציצות הספגטי הכי טובות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת מכוסה 5 עד 6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2 1/2 עד 3 ליטרים מים לרתיחה.
בקערה, לערבב בשר בקר, 1/2 כוס בצל, ביצה לבן, פירורי לחם, 1/2 כף שום, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. תערובת צורה לתוך 12 כדורים שווים (על 1 3/4 ב. כל).
מניחים קציצות בשכבה אחת, ללא צפיפות, במחבת nonstick 11-12 אינץ ' על חום גבוה; להפוך לפי הצורך חום מכל הצדדים, על 5 דקות בסך הכל לכל אצווה. כמו כדורי בשר משחימים, להעביר צלחת עם כפית מחוררת.
להוסיף הנותרים 1 1/2 כוסות בצל ו 1/2 כף שום למחבת; מערבבים לעתים קרובות עד בצל מתחיל חום, על 5 דקות.
מוסיפים עגבניות טהורות, יין, מרק, בזיליקום וסוכר; מערבבים עד הרתיחה.
מוסיפים כדורי בשר משחימים לרוטב; כאשר רוטב רותח, לכסות, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד כדורי בשר הם כבר לא ורוד במרכז (לחתוך לבדוק), 8 עד 10 דקות.
בינתיים, מוסיפים ספגטי למים רותחים ומבשלים עד בקושי מכרז לנשוך, 7 עד 9 דקות; לנקז היטב.
יוצקים כדורי בשר ורוטב על פסטה.
מפזרים 1/4 כוס גבינה ופטרוזיליה; לשרת עם מלח, פלפל, וגבינה נוספת להוסיף לפי הטעם.