ספגטי עם מולים: ספגטי עם Mitili
ספגטי עם מולים: ספגטי con Mitili עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 648 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו אנשובי, מולים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית נסו ספגטי עם מולים (Spaghetti con le Cozze), Spaghetti Junction: The $4 Spaghetti That Tasts Almost as The $24 Spaghetti From Roy Choi ' S ' L. A. Son, ו ספגטי עם מולים ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להביא 6 כוסות מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הספגטי ומערבבים כך שהם לא נדבקים.
בקומקום גדול, מחממים את שמן הזית הבתולי במיוחד ומטגנים קלות את הבצל האדום. כאשר הבצלים שקופים, מוסיפים את השום הפרוס ואת פתיתי צ ' ילה.
מוסיפים את האנשובי, באמצעות כף עץ, לרסק אותם לתוך השמן.
מוסיפים את הצלפים המלוחים, פטרוזיליה, מולים ויין לבן, ומכסים במהירות, כך האדים מבשלים את המולים. לנער את הסיר לאחר 1 דקה, ושוב לאחר 2 דקות נוספות. בדוק את המולים, אם הם פתוחים ושמנים, הם מבושלים.
מסננים את הפסטה במסננת ומחלקים בין 4 קערות פסטה מחוממות. מחלקים את המולים בין 4 קערות הפסטה, ויוצקים את רוטב היין, משאירים כל משקעים חוליים בסיר.