ספגטי עם מונקפיש ופלפלים חריפים
ספגטי עם מונקפיש ופלפלים חמים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 755 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם יין, דגים, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון של 88% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: ספגטי עם מונקפיש ופלפלים חריפים, ספגטי Aglio, אולי E פפרונצ'ינו (ספגטי עם שום, שמן זית & פלפלים צ' ילי), ו ספגטי עם פלפלים מתוקים - - - - ספגטי קון סוגו די פפרוני.
הוראות
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה מתגלגלת ומוסיפים 2 כפיות מלח.
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית, שום, jalapenos, monkfish, מלח ופלפל ומבשלים עד שהתרכך, אבל לא השחמה, על 5 עד 6 דקות.
מוסיפים עגבניות, יין לבן, ודגי monkfish ומבשלים 5 עד 6 דקות יותר, עד דג הנזיר הוא רק מבושל.
מוסיפים את עלי המנטה ומערבבים.
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה עד רק אל דנטה ולנקז.
יוצקים את הפסטה החמה לתוך המחבת עם דג הנזיר ומערבבים בעדינות לערבב.
יוצקים את הפסטה לתוך מנה חמה, מפזרים עלי שומר ונענע.