קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות66
מגזין

ספגטי עם מקרל וצנוברים

ספגטי עם מקרל וצנוברים
ספגטי עם מקרל וצנוברים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 808 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמיר, בצל, פלפל טחון טרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 82%. מתכונים דומים: דלעת ספגטי עם פרמזן וצנוברים, ספגטי עם בייקון, שום וצנוברים כמו שאני אוהב את זה!, ו ספגטי שום קלוי עם פטרוזיליה וצנוברים.

הוראות

1
שים את הצימוקים והמים החמים בקערה קטנה ולהשאיר עד שהמים נספגים. בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הספגטי עד שזה עתה נעשה, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מסננים את הספגטי.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
בינתיים, במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף שמן על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מפזרים את המקרל עם 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל. מבשלים את הדגים עד שזה עתה נעשה, 2 עד 3 דקות לכל צד עבור פילה עבה 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
מקרלמקרל
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
הסר את הדג ולאחר מכן למחוק את המחבת. כאשר הדג הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להשליך את העור פתית את הדג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
באותו מחבת, חום 1 כף שמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד שמתחילים לרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
מוסיפים את צנוברים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתחיל חום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
9
מוסיפים את הצימוקים, מקרל, הנותרים 3/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מבשלים עד מחומם דרך, על 2 דקות. לזרוק את התערובת עם ספגטי, הנותרים 5 כפות שמן זית, ואת שמיר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
מקרלמקרל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
וריאציה: ספגטי עם סרדינים וצנוברים: במקום המקרל, להוסיף שתי פחיות 3 1/2-אונקיה של פילה סרדינים ללא עור, סחוט, למחבת במשך 2 הדקות האחרונות של בישול. לשבור את הפילה לתוך פתיתים עם כפית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
מקרלמקרל
סרדיניםסרדינים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
המלצת יין: הטעמים המלאים של המנה הזו-מצימוקים מתוקים ומקרל חזק לשמיר-צריכים להיות מזווגים עם יין לבן חומצי מלא בטעם. נסה סוביניון בלאן מצפון איטליה או ניו זילנד.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
מקרלמקרל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)