קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות74
מגזין

ספגטי עם עגבניות ושום-שמן בזיליקום

ספגטי עם עגבניות ושום-שמן בזיליקום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי עם עגבניות ושמן שום בזיליקום. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 898 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, שמן זית, ספגטי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו שום ספגטי קישואים עם נקניק עוף איטלקי, עגבניות, בזיליקום ותפוחי אדמה קלויים, דלעת ספגטי עם עגבניות ובזיליקום, ו ספגטי עם סרטן, עגבניות שרי ובזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתנור הולנדי בן 4 ליטר, לבשל ספגטי לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2
בינתיים, בסיר 1-ליטר, שמן חום, שום, בזיליקום ופלפל פתיתים על אש נמוכה 10 דקות כדי להחדיר טעם לתוך השמן. מתח שמן; לשמור על שמן חם. זרוק פתיתי שום, בזיליקום ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מסננים ספגטי מבושל. החזירו את הספגטי לתנור ההולנדי, הניחו על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
4
מוסיפים עגבניות; לזרוק עד מחומם היטב. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מחלקים ספגטי ל 2 קערות פסטה בודדות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
טפטוף כל מנה עם שמן חם; מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'