קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

ספגטי עם פקורינו, פרושוטו ופלפל (סתיו)

ספגטי עם פקורינו, פרושוטו ופלפל (סתיו)
ספגטי דגנים מלאים עם פקורינו, פרושוטו ופלפל (סתיו) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 601 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. גשו לסופר וקנו פלפלים צבעוניים, פקורינו, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלט דגנים מלא חם עם שומר, ארוגולה, פרושוטו, פקורינו, ספגטי עם פקורינו רומנו ופלפל שחור, ו ספגטי עם פקורינו רומנו, פלפל ועגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1
מחממים מחבת קטנה בעלת תחתית כבדה מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיף את הגרגרים וטוסט במשך כ -20 עד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
3
מוסיפים את השמן ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מסננים את הפסטה בהזמנת כ-1/2 כוס מי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
מעבירים את הספגטי לקערת הגשה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים 1 כוס של פקורינו וזורקים לשלב, בהדרגה הוספת מי פסטה שמורים, במידת הצורך, כדי לשחרר את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
פקורינופקורינו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8
מוסיפים את תערובת השמן, פרושוטו, 2 כפות פטרוזיליה, ו 2 כפות של בזיליקום. לזרוק היטב כדי לשלב את כל החומרים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מקשטים עם הפקורינו הנותרים, פטרוזיליה ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות