קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

ספגטי עם צדפות ושעועית ירוקה

ספגטי עם צדפות ושעועית ירוקה
ספגטי עם צדפות ושעועית ירוקה יכול להיות רק חלב חינם ו pescatarian מתכון שחיפשת. במנה עיקרית זו יש 524 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה של מזון ויין דורש עלי בזיליקום, שמן זית, שעועית, שיני שום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: שעועית ירוקה בסגנון ספגטי, ספגטי עם פנצ'טה, שעועית ירוקה ובזיליקום, ו ספגטי וצדפות.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את השעועית הירוקה ומבשלים עד למכרז, כ -10 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השעועית לצלחת. להביא את המים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיף את השום ופלפל אדום כתוש ומבשלים על חום מתון עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד העגבניות מתחילים להישבר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את היין הלבן וצדפות ומביאים לרתיחה. מכסים את המחבת ומבשלים עד הצדפות פתוחות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר את המחבת מן החום ולהוסיף את השעועית הירוקה ואת בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את הספגטי למים הרותחים ומבשלים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
9
מסננים את הספגטי, בהזמנת 1/4 כוס מי הבישול. החזירו את הספגטי לסיר והוסיפו את רוטב השעועית הירוקה ואת מי בישול הפסטה השמורים. לזרוק על חום מתון עד הרוטב מעילה את הספגטי, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
10
מעבירים את הספגטי והצדפות לקערות רדודות ומגישים, מעבירים את הפרמז 'יאנו - רג' יאנו המגורר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך