ספגטי עם צדפות ושעועית ירוקה
ספגטי עם צדפות ושעועית ירוקה יכול להיות רק חלב חינם ו pescatarian מתכון שחיפשת. במנה עיקרית זו יש 524 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה של מזון ויין דורש עלי בזיליקום, שמן זית, שעועית, שיני שום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: שעועית ירוקה בסגנון ספגטי, ספגטי עם פנצ'טה, שעועית ירוקה ובזיליקום, ו ספגטי וצדפות.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את השעועית הירוקה ומבשלים עד למכרז, כ -10 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השעועית לצלחת. להביא את המים לרתיחה.
בינתיים, במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית.
מוסיף את השום ופלפל אדום כתוש ומבשלים על חום מתון עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד העגבניות מתחילים להישבר, על 5 דקות.
מוסיפים את היין הלבן וצדפות ומביאים לרתיחה. מכסים את המחבת ומבשלים עד הצדפות פתוחות, על 5 דקות.
הסר את המחבת מן החום ולהוסיף את השעועית הירוקה ואת בזיליקום.
מוסיפים את הספגטי למים הרותחים ומבשלים עד אל דנטה.
מסננים את הספגטי, בהזמנת 1/4 כוס מי הבישול. החזירו את הספגטי לסיר והוסיפו את רוטב השעועית הירוקה ואת מי בישול הפסטה השמורים. לזרוק על חום מתון עד הרוטב מעילה את הספגטי, על 1 דקה.
מעבירים את הספגטי והצדפות לקערות רדודות ומגישים, מעבירים את הפרמז 'יאנו - רג' יאנו המגורר ליד השולחן.