ספגטי עם קישואים ושעועית הוא צמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 373 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שעועית צפונית, מים, גבינת פטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו ספגטי עם קישואים ושעועית לבנה, קישואים " ספגטי, ו ספגטי עם קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה, השמטת מלח ושמן; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
2
בינתיים, תרסיס מחבת 12 אינץ ' עם שמן זית ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן זית
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
להוסיף קישואים; לבשל 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלות. מערבבים במים, רסק עגבניות, מלח, פלפל, שעועית ועגבניות. כיסוי; מבשלים 4 דקות או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תוספות, אופציונלי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
על כל אחד 4 צלחות, במקום על 2/3 כוס ספגטי. למעלה כל אחד עם 1 תערובת קישואים כוס 2 כפות גבינה.