קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

ספגטי עם שום, בצל ופנצ'טה: ספגטי alla Gricia

ספגטי עם שום, בצל ופנצ'טה: ספגטי alla Gricia
ספגטי עם שום, בצל ופנצ'טה: ספגטי alla Gricia עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 56 גרם של שומן, וסך הכל 997 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לך מלח ופלפל, בצל קטן, פקורינו רומנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), עוגת ספגטי סיציליאנית (Pasticcio di Spaghetti alla Siracusana), ו ספגטי בסגנון של נהג העגלה- - - ספגטי אלה Carrettiere (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 1 כף שמן זית על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את פלפל צ 'ילה ופנצ' טה ומחזירים את השומן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
הסר את הפנצ ' טה, שומר על צלחת מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מוסיפים את השמן הנותר, בצל ושום ומבשלים בעדינות עד חום זהוב, משליכים את צ ' ילה. תחזיר את הפנצ ' טה למחבת ותתחמם.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
שום גויה®שום גויה®
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. מבשלים את הספגטי במים הרותחים עד עדין אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מסננים את הפסטה ומוסיפים למחבת הטחון עם הפנצ ' טה. מגררים את פקורינו מעל, לזרוק על חום גבוה 1 דקה, ומגישים, מחולק באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
פקורינופקורינו
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי