קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

ספגטי פוטנסקה

ספגטי פוטנסקה
אם יש לכם מלח גס ופלפל טחון, עגבניות שימורים, ספגטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: ספגטי עם זיתים ועגבניות (ספגטי אלה פוטנסקה), ספגטי אלה פוטנסקה (ספגטי ברוטב חריף), ו ספגטי אלה פוטנסקה (ספגטי" Streetwalker").

הוראות

1
מוסיפים עגבניות שלמות ואת המיץ שלהם, לשבור עגבניות עם הידיים. מערבבים צלפים וזיתים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים עד מעובה, 5 עד 10 דקות. לזרוק עם פסטה; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי