קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

ספגטי פוטנסקה

ספגטי פוטנסקה
אם יש לכם מלח גס ופלפל טחון, עגבניות שימורים, ספגטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: ספגטי עם זיתים ועגבניות (ספגטי אלה פוטנסקה), ספגטי אלה פוטנסקה (ספגטי ברוטב חריף), ו ספגטי אלה פוטנסקה (ספגטי" Streetwalker").

הוראות

1
מוסיפים עגבניות שלמות ואת המיץ שלהם, לשבור עגבניות עם הידיים. מערבבים צלפים וזיתים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים עד מעובה, 5 עד 10 דקות. לזרוק עם פסטה; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת