תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז לתת ספגטי Puttanescan ב 25 דקות! ניסיון. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אנשובי, צלפים, צ'ילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו ספגטי עם זיתים ועגבניות (ספגטי אלה פוטנסקה), ספגטי אלה פוטנסקה (ספגטי" Streetwalker"), ו ספגטי אלה פוטנסקה (ספגטי ברוטב חריף) (מתכונים דומים).
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.