ספגטי פיצה אופים
ספגטי פיצה אופים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 380 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב ספגטי ללא בשר, חלב, בקר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: ספגטי אופים, ספגטי בשר חזיר לאפות, ו עוף ספגטי לאפות.
הוראות
במחבת גדולה, לבשל את הבשר, בצל ושום על חום בינוני עד הבשר הוא כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים במלח ופלפל; להפריש. מבשלים ספגטי על פי הוראות החבילה; לשטוף במים קרים ולנקז.
בקערה, לשלב ביצים וחלב; מערבבים בספגטי.
העברה ל13-in משומן. אקס-9-אין. צלחת אפייה. למעלה עם רוטב ספגטי, תערובת בקר, פפרוני, פטריות וזיתים; מפזרים גבינה (מנה תהיה מלאה).
אופים, חשוף, ב 350° במשך 40-45 דקות או עד תוסס.