צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? ספגטי פירות ים יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 706 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שיני שום, ספגטי, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. מתכונים דומים: ספגטי פירות ים, ספגטי פירות ים, ו ספגטי עם מרינרה פירות ים בקארי.
הוראות
1
שים תמנון בסיר לחץ עם מים, עלה דפנה, ו 1/2 כפית מלח וסיר לחץ חותם עם מכסה, ואז לבשל בלחץ גבוה על פי הוראות היצרן 10 דקות. שים סיר לחץ בכיור (לא להסיר את המכסה) ולהפעיל מים קרים על מכסה עד הלחץ יורד לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
תמנון
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות
2
הסר מכסה.
3
העברת תמנון ללוח חיתוך, הזמנת 1/2 כוס בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
תמנון
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4
לחתוך ולזרוק את הראש, ואז לחתוך זרועות לחתיכות 1 אינץ'.
1
עגבניות מבושלות עם מיץ, בזיליקום, ושמן בסיר בינוני כבד על חום בינוני, חשוף, ערבוב ומועך עגבניות מדי פעם, עד עבה מופחת כ 3/4 כוס, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1
בזיליקום פירה, שמן, חמאה, ו 1/2 כפית מלח בבלנדר, גירוד בצד לפי הצורך, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מעבירים לקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מבשלים ספגטי בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (3 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בינתיים, שום purée ושמן בבלנדר ניקה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מחממים מחבת יבשה 12 אינץ ' כבדה (לא nonstick) מעל חום גבוה עד חם, 2 עד 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים תערובת שמן, ואז מיד להוסיף תמנון, שרימפס, מולים וsauté, ערבוב מדי פעם, עד שרימפס משחימים על קצוות ומולים מתחילים להיפתח, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
תמנון
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
דַק-
5
מוסיפים רוטב עגבניות ונוזל בישול תמנון שמורות ומבשלים, ערבוב, עד מולים פשוט לפתוח רחב שרימפס רק מבושלים דרך, כ 2 דקות יותר (להשליך כל מולים שלא נפתחו). מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
ספגטי מיובש בקופסה
תמנון
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
6
מסננים פסטה וחוזרים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
הוסף דיונון פירות ים חמים במחבת, ערבוב לשלב, ולאחר מכן להוסיף פסטה חמה לזרוק לשלב (דיונון יבשל כפי שהוא נזרק).
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוצים
מתכון לפיצוצ'רי
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מגישים טפטוף עם כל פירה בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1
* אם אין לך סיר לחץ, תמנון יכול להיות רתח בסיר 4 ליטר עם עלה דפנה, 1/2 כפית מלח, ו 4 כוסות מים, מכוסה, מפנה מדי פעם, עד מכרז, 1 עד 1 1/2 שעות. * ניתן לבשל תמנון 1 יום קדימה ומקורר, חשוף, עד מגניב, ואז מכוסה.* רוטב עגבניות יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.