צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? ספגטי פירות ים יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 706 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שיני שום, ספגטי, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. מתכונים דומים: ספגטי פירות ים, ספגטי פירות ים, ו ספגטי עם מרינרה פירות ים בקארי.
הוראות
1
שים תמנון בסיר לחץ עם מים, עלה דפנה, ו 1/2 כפית מלח וסיר לחץ חותם עם מכסה, ואז לבשל בלחץ גבוה על פי הוראות היצרן 10 דקות. שים סיר לחץ בכיור (לא להסיר את המכסה) ולהפעיל מים קרים על מכסה עד הלחץ יורד לחלוטין.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
בינתיים, שום purée ושמן בבלנדר ניקה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מחממים מחבת יבשה 12 אינץ ' כבדה (לא nonstick) מעל חום גבוה עד חם, 2 עד 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים תערובת שמן, ואז מיד להוסיף תמנון, שרימפס, מולים וsauté, ערבוב מדי פעם, עד שרימפס משחימים על קצוות ומולים מתחילים להיפתח, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
תמנון
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים רוטב עגבניות ונוזל בישול תמנון שמורות ומבשלים, ערבוב, עד מולים פשוט לפתוח רחב שרימפס רק מבושלים דרך, כ 2 דקות יותר (להשליך כל מולים שלא נפתחו). מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
ספגטי מיובש בקופסה
תמנון
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
6
מסננים פסטה וחוזרים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
7
הוסף דיונון פירות ים חמים במחבת, ערבוב לשלב, ולאחר מכן להוסיף פסטה חמה לזרוק לשלב (דיונון יבשל כפי שהוא נזרק).
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיונון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מגישים טפטוף עם כל פירה בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1
* אם אין לך סיר לחץ, תמנון יכול להיות רתח בסיר 4 ליטר עם עלה דפנה, 1/2 כפית מלח, ו 4 כוסות מים, מכוסה, מפנה מדי פעם, עד מכרז, 1 עד 1 1/2 שעות. * ניתן לבשל תמנון 1 יום קדימה ומקורר, חשוף, עד מגניב, ואז מכוסה.* רוטב עגבניות יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.