ספגטי קרבונרה הראשון
ספגטי קרבונרן אני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 783 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך בייקון, ביצים, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. . נסו ספגטי קרבונרה, ספגטי קרבונרה, ו ספגטי קרבונרה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בינתיים, מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מסננים, שומרים חלק מהטפטופים, מתפוררים ומניחים בצד.
לטרוף ביצים בטפטוף בייקון.
מניחים ספגטי בקערה גדולה.
יוצקים שמן זית, ומערבבים היטב; להשתמש מספיק רק כדי להרטיב ספגטי. מערבבים בייקון, ביצים, וגבינת פרמזן.