קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

ספגטי קרבונרה קלאסי

ספגטי קרבונרה קלאסי
ספגטי קרבונרה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם גבינת פרמזן, יין, פסטה ספגטי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 45%. ציון זה הוא מוצק. נסו ספגטי קרבונרה, ספגטי קרבונרה, ו ספגטי קרבונרה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מבשלים פסטה אל דנטה על פי הוראות החבילה ומסננים, תוך שמירה על כ-1/4 כוס מי פסטה. מחזירים פסטה לסיר ומכסים כדי להתחמם. בקערה בינונית מקציפים יחד רוטב פסטה וביצים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בינתיים, במחבת גדולה על אש בינונית, משחימים פנצ ' טה למשך 3 עד 4 דקות, או עד שהיא פריכה, הופכים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים פנצ ' טה על מגבות נייר ומתפוררים או קוצצים גס, שומרים טפטופים.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
באותה מחבת עם טפטופים שמורים על אש בינונית גבוהה, מבשלים שאלוט ושום במשך 2 עד 3 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים יין ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מסירים את המחבת מהאש.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מחזירים את סיר הפסטה לכיריים על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים תערובת שאלוט לפסטה חמה וזורקים קלות בעזרת מלקחיים. לאט לאט להוסיף תערובת רוטב פסטה, קצת בכל פעם, לזרוק פסטה לעתים קרובות כדי למנוע ביצים מ ערבול. מבשלים 4 עד 6 דקות, או עד שהרוטב מבושל ומסמיך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
הוסף מי פסטה חמים שמורים במידת הצורך לרוטב דק לעקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
מוסיפים גבינה, פטרוזיליה ופנקטה מתפוררת, ומבשלים עוד דקה תוך ערבוב תדיר. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10
מגישים מיד.

יין מומלץ: Frascati, פינו גריג ' יו., שבלי

ספגטי קרבונרה עובד ממש טוב עם פרסקטי, פינו גריג ' יו ושאבלי. יין לבן יבש ופריך מאזן את העושר של קרבונרה שמנת. פרסקטי הוא יין רומי, מה שהופך אותו לבחירה מתאימה במיוחד למנה הרומית. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פרינסיפה פלביצ ' יני פרסקטי. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
הנסיך פלביצ ' יני פרסקטי
הנסיך פלביצ ' יני פרסקטי
צהוב קש עם השתקפויות ירוקות. עדין עם פירות מתונים ופריחה. יבש, טרי ואלגנטי.