ספוג וניל מאודה עם רוטב חמאה ורפרפת
אם יש לך על 2 שעות ו 20 דקות כדי לבלות במטבח, ספוג וניל מאודה עם רוטב חמאה ורפרפת יכול להיות מצוין lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 1248 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לכם כמה טיפות תמצית vanillan, חלב, שמנת כפולהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: עוגת ספוג וניל, ספוג סירופ וניל ולימון מאודה, ו רוטב וניל.
הוראות
חמאה אגן פודינג 1.5 ליטר. כדי להפוך את הספוג, שמנת החמאה והסוכר בקערת ערבוב עד חיוור ורך.
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, ערבוב היטב בין כל תוספת, ולאחר מכן להוסיף את תמצית וניל.
מנפים את הקמח ואבקת האפייה לתוך הקערה ומקפלים לתוך תערובת הספוג, ומבטיחים שלא יישארו גושי קמח. לבסוף, מערבבים את החלב לתוך התערובת.
ממלאים את האגן בתערובת הספוג ומכסים בשכבה כפולה של נייר מרופד ומגילה אפייה, מה שהופך את הקפל במרכז כדי לאפשר את הפודינג לעלות. לקשור את נייר היטב עם מחרוזת, ואז למקם במחבת או גדול המכיל מספיק בעדינות להרתיח מים לבוא באמצע הדרך את הצדדים של האגן. אדים עבור 2 שעות עד שיפוד מוכנס יוצא נקי.
כדי להפוך את הפודינג, להביא את החלב לרתיחה. בקערה, להכות יחד את החלמונים, סוכר, קורנפלור ותמצית וניל.
יוצקים את החלב הצרוב על תערובת הביצה להכות היטב. לחזור למחבת ולמקם על אש נמוכה, ערבוב במשך כמה דקות עד התמהיל מתחיל להתעבות. תוריד את החום ולהשאיר להתקרר.
עבור רוטב חמאה, להמיס את הסוכר עם 2 כפות מים על אש נמוכה. מביאים לרתיחה, לא מערבבים. כאשר הסוכר הפך לקרמל כהה, זהוב, להקציף את החמאה.
הסר מהחום ומערבבים את הקרם דרך.
כאשר הספוג מבושל, להפוך על צלחת, לטפטף עם רוטב חמאה ומגישים עם פודינג.