קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

ספוג וניל מאודה עם רוטב חמאה ורפרפת

ספוג וניל מאודה עם רוטב חמאה ורפרפת
אם יש לך על 2 שעות ו 20 דקות כדי לבלות במטבח, ספוג וניל מאודה עם רוטב חמאה ורפרפת יכול להיות מצוין lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 1248 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לכם כמה טיפות תמצית vanillan, חלב, שמנת כפולהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: עוגת ספוג וניל, ספוג סירופ וניל ולימון מאודה, ו רוטב וניל.

הוראות

1
חמאה אגן פודינג 1.5 ליטר. כדי להפוך את הספוג, שמנת החמאה והסוכר בקערת ערבוב עד חיוור ורך.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, ערבוב היטב בין כל תוספת, ולאחר מכן להוסיף את תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מנפים את הקמח ואבקת האפייה לתוך הקערה ומקפלים לתוך תערובת הספוג, ומבטיחים שלא יישארו גושי קמח. לבסוף, מערבבים את החלב לתוך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
ממלאים את האגן בתערובת הספוג ומכסים בשכבה כפולה של נייר מרופד ומגילה אפייה, מה שהופך את הקפל במרכז כדי לאפשר את הפודינג לעלות. לקשור את נייר היטב עם מחרוזת, ואז למקם במחבת או גדול המכיל מספיק בעדינות להרתיח מים לבוא באמצע הדרך את הצדדים של האגן. אדים עבור 2 שעות עד שיפוד מוכנס יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
כדי להפוך את הפודינג, להביא את החלב לרתיחה. בקערה, להכות יחד את החלמונים, סוכר, קורנפלור ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
יוצקים את החלב הצרוב על תערובת הביצה להכות היטב. לחזור למחבת ולמקם על אש נמוכה, ערבוב במשך כמה דקות עד התמהיל מתחיל להתעבות. תוריד את החום ולהשאיר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
עבור רוטב חמאה, להמיס את הסוכר עם 2 כפות מים על אש נמוכה. מביאים לרתיחה, לא מערבבים. כאשר הסוכר הפך לקרמל כהה, זהוב, להקציף את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
הסר מהחום ומערבבים את הקרם דרך.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
9
כאשר הספוג מבושל, להפוך על צלחת, לטפטף עם רוטב חמאה ומגישים עם פודינג.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות