ספוג סירופ וניל ולימון מאודה
לימון מאודה וספוג סירופ וניל עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 722 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך סוכר גלגלית, לימון, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ספוג וניל מאודה עם רוטב חמאה ורפרפת, עוגיות פטל ואוכמניות עם סירופ וניל-לימון, ו פנקייק ריקוטה לימון אוכמניות עם סירופ וניל אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את תרמיל וניל לאורכים פתוחים לגרד את הזרעים, שומר את התרמיל. תקרעי את הלימון. שמנת יחד את החמאה, סוכר, גרידת לימון זרעי וניל עד אור ורך, ולאחר מכן בהדרגה להוסיף את הביצים מכות. לנפות את הקמח ואת אבקת אפייה לקפל ביסודיות.
הוסף מספיק חלב כדי לתת עקביות הפלה רכה, ולאחר מכן להפריש.
כדי להפוך את הסירופ, לשים את מיץ לימון גרידה בסיר קטן עם סוכר, מים ואת תרמיל וניל שמור.
חום בעדינות, ערבוב עד הסוכר מומס, ואז להביא לרתיחה ומבשלים עד התערובת יש עקביות syrupy.
חותכים את הלימון המצונן בחצי רחבים ולקצץ את החלק התחתון והחלק העליון.
מניחים את הקצה הרחב ביותר של אחד החצאים לימון בחמאה ו floured 1 1/4 ליטר קערה חסינת חום לכסות עם סירופ, שמירה קצת מאוחר יותר. כפית את תערובת הספוג.
מניחים על גבי קלף אפייה סיבוב, מכסים את האגן בנייר כסף (עם קפלים נדיבים באמצע) ומאובטחים במחרוזת.
שים את האגן בדיל צלייה עמוקה ויוצקים מספיק מים חמים לתוך הפח לבוא באמצע הדרך במעלה הצדדים של האגן. קיטור בתנור שחומם מראש ל 160° במשך כ 2 שעות, עד עלה היטב המשרד למגע (זכור לשמור על המים עקף למעלה).
הפוך לקערת הגשה גדולה ושופכים את אחרון הסירופ מעל.