קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות96
מגזין

ספייס קאובוי Epicurean שפשף, ארז מצופה, טאקו סלמון

ספייס קאובוי Epicurean שפשף, ארז מצופה, טאקו סלמון
המתכון Epicurean קאובוי ספייס שפשף, ארז מצופה, טאקו סלמון מוכן תוך כ 40 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 1366 קלוריות, 88 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. גשו לסופר וקנו תיבול פירות ים, אבקת שום, עלי כוסברה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו ארז-סלמון מפוצל עם לשפשף תבלין ברביקיו, סלמון מצופה ארז, ו סלמון מצופה ארז (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים היטב את כל מרכיבי לשפשף בקערת זכוכית ומניחים בצד. הערה טבחים: יכול להיות אטום בתיק אחסון או צנצנת עד 1 שבוע. זה יעשה על 6 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים את כל מרכיבי ensalada בקערת זכוכית ומערבבים היטב. שים בצד טאקו.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
חותכים את פילה סלמון ל 3 חלקים שווים ולסדר על קרשים ארז ספוג מראש. מכסים את הסלמון בנדיבות עם לשפשף התבלינים (כ 1 כוס לכל פאונד). זה בסדר אם קצת spice rub נופל על הקרש.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
לחמם את הגריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
שים את קרשים סלמון מעל mesquite חם מאוד / אלון או גחלים היקורי לכסות את הגריל עד לשפשף התבלינים נמס כדי ליצור ציפוי על סלמון וקרש, על 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
הסר את הכיסוי מהגריל. אם הלוחות להבה להיות בטוח הלהבות לא צורבים את הפילה, כמו הטעם של סוכר שרוף לא צריך להיות טעם דומיננטי.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
הסר את קרשי הסלמון מהגריל ומכסה באופן רופף בנייר כסף. אפשר לפילה לנוח במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
9
מוסיפים את הפילה לקערה גדולה ומניחים בצד. בינתיים, טוסט טורטיות התירס על גחלים חמות או על קומאל שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מוסיפים את אנסלדה לקערה עם הסלמון ומערבבים קלות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
באמצעות 2 טורטיות תירס חופפים, לגרוף חלק מתערובת הסלמון על טורטיות העליון עם כמה גבינה. חזור עם טורטיות הנותרים ומילוי. לשירות בסגנון באחה אותנטי, השתמש בסירות נייר פשוטות להגשת כלי שיט. הסירות יאפשרו לטאקו לעמוד זקוף בשביל הצגה טובה יותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

מרכיבים

2צ'ילי אנהיים טרי אש קלויה, עור וקצוץצ'ילי אנהיים טרי אש קלויה, עור וקצוץ1עץכרוב ירוק טרי שיפונדהכרוב ירוק טרי שיפונדה3ארז צלייה קרשים (ספוג במשך 3 שעות)ארז צלייה קרשים (ספוג במשך 3 שעות)2צ'ילי pasilla טרי אש קלויה, נבעה, זרע וקצוץצ'ילי pasilla טרי אש קלויה, נבעה, זרע וקצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקפה צלוי כהה באיכות טובה, קרקע בגסותקפה צלוי כהה באיכות טובה, קרקע בגסות48טורטיות תירס טרי (רצוי תוצרת בית)טורטיות תירס טרי (רצוי תוצרת בית)454פלפל האבנרוגבינת Cotija התפוררה לציפוי טאקוגבינת Cotija התפוררה לציפוי טאקו591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות1חבורהעלי כוסברה טריים; קצוצים (מניבים בערך 1 כוס)עלי כוסברה טריים; קצוצים (מניבים בערך 1 כוס)1חבורהפטרוזיליה דף שטוח טרי; קצוץ (מניב כ 1 כוס)פטרוזיליה דף שטוח טרי; קצוץ (מניב כ 1 כוס)1אוראו ממולאים כפוליםפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית וניל שלמהשעועית וניל שלמה1חבורהבצל ירוק טרי; קצוץ (מניב כ 1 כוס)בצל ירוק טרי; קצוץ (מניב כ 1 כוס)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכמון טחוןכמון טחון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכורכום הקרקעכורכום הקרקע1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2קרום: פירורי קרקר גרהםמיץ ליים סחוט טרי, על 1 1/2 כפות, אופציונלימיץ ליים סחוט טרי, על 1 1/2 כפות, אופציונלי1עץכרוב אדום טרי, לימונדהכרוב אדום טרי, לימונדה3קילוגרםפילה סלמון פראי, ללא עצמות וללא עורפילה סלמון פראי, ללא עצמות וללא עור1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרתיבול פירות ים (מומלץ: מפרץ הישן)תיבול פירות ים (מומלץ: מפרץ הישן)2סראנו צ'יילס, קצוץ דקסראנו צ'יילס, קצוץ דק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.