המתכון Epicurean קאובוי ספייס שפשף, ארז מצופה, טאקו סלמון מוכן תוך כ 40 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 1366 קלוריות, 88 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. גשו לסופר וקנו תיבול פירות ים, אבקת שום, עלי כוסברה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו ארז-סלמון מפוצל עם לשפשף תבלין ברביקיו, סלמון מצופה ארז, ו סלמון מצופה ארז (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים היטב את כל מרכיבי לשפשף בקערת זכוכית ומניחים בצד. הערה טבחים: יכול להיות אטום בתיק אחסון או צנצנת עד 1 שבוע. זה יעשה על 6 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים את כל מרכיבי ensalada בקערת זכוכית ומערבבים היטב. שים בצד טאקו.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
חותכים את פילה סלמון ל 3 חלקים שווים ולסדר על קרשים ארז ספוג מראש. מכסים את הסלמון בנדיבות עם לשפשף התבלינים (כ 1 כוס לכל פאונד). זה בסדר אם קצת spice rub נופל על הקרש.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
לחמם את הגריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
שים את קרשים סלמון מעל mesquite חם מאוד / אלון או גחלים היקורי לכסות את הגריל עד לשפשף התבלינים נמס כדי ליצור ציפוי על סלמון וקרש, על 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
הסר את הכיסוי מהגריל. אם הלוחות להבה להיות בטוח הלהבות לא צורבים את הפילה, כמו הטעם של סוכר שרוף לא צריך להיות טעם דומיננטי.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
הסר את קרשי הסלמון מהגריל ומכסה באופן רופף בנייר כסף. אפשר לפילה לנוח במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
9
מוסיפים את הפילה לקערה גדולה ומניחים בצד. בינתיים, טוסט טורטיות התירס על גחלים חמות או על קומאל שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירס
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מוסיפים את אנסלדה לקערה עם הסלמון ומערבבים קלות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
באמצעות 2 טורטיות תירס חופפים, לגרוף חלק מתערובת הסלמון על טורטיות העליון עם כמה גבינה. חזור עם טורטיות הנותרים ומילוי. לשירות בסגנון באחה אותנטי, השתמש בסירות נייר פשוטות להגשת כלי שיט. הסירות יאפשרו לטאקו לעמוד זקוף בשביל הצגה טובה יותר.
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.