קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

ספייס שפשף Tilapia עם Tomatillo, שעועית שחורה & סלט מנגו

ספייס שפשף Tilapia עם Tomatillo, שעועית שחורה & סלט מנגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבלין שפשף אמנון עם Tomatillo, שעועית שחורה & סלט מנגו. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ finecooking.com יש 2 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, גשו לסופר וקנו פלפל, מלח כשר, אבקת צ'ילי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו ספייס שפשף Tilapia, Tomatillo, שעועית שחורה, סלט מנגו, ספייס שפשף Tilapia עם שעועית שחורה, מנגו סלסה Tomatillo, ו דג אמנון מתובל ברוטב מנגו שעועית שחורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים מגש עמיד לחום על מדף במרכז התנור ולחמם את התנור ל 93°. בקערה בינונית, לשלב את השעועית, tomatillos, מנגו, בצל אדום, מיץ ליים, 1/3 כוס שמן הירקות, כוסברה, וכמה פלפל שחור; לזרוק בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
תן לסלט לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מבשל את הדג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
מערבבים 1/4 כפית פלפל שחור עם אבקת צ ' ילי, כמון, אורגנו, ו 1 כפית מלח. לשפשף את שני הצדדים של פילה אמנון עם התערובת. במחבת גדולה (12 אינץ') nonstick, לחמם את 2 Tbs הנותרים. של השמן על חום בינוני גבוה עד חם. מבשלים שני פילה אמנון עד השחמה קלה והבשר אטום ומבושל דרך, על 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פילה אמנוןפילה אמנון
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מעבירים את הדגים למגש בתנור כדי להתחמם בזמן שאתה מבשל את שני הפילה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מעבירים את הפילה למגש, ואת חצי הכפית של הסלט על גבי.
6
מגישים עם הסלט שנותר בצד. וריאציות עבור שילוב תבלין שונה, לנסות לשפשף את הדגים עם תיבול המפרץ הישן. ועבור שילובי סלט אחרים, לנסות חומוס או שעועית אדומה במקום השעועית השחורה, עגבניות או מלפפון אדום בפלאסף tomatillo.
מרכיבים שתצטרך
תיבול המפרץ הישןתיבול המפרץ הישן
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
שעועית אדומהשעועית אדומה
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1
גודל
2
בהתבסס על ארבע מנות, קלוריות
1
500, שומן
2
30, קלוריות שומן
1
250, שומן רווי
2
4, חלבון
3
32, שומן חד רווי
4
11, פחמימות
5
440, כולסטרול
6
90, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
32, שומן רב בלתי רווי
2
11, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.