ספייס שפשף Tilapia עם Tomatillo, שעועית שחורה & סלט מנגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבלין שפשף אמנון עם Tomatillo, שעועית שחורה & סלט מנגו. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ finecooking.com יש 2 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, גשו לסופר וקנו פלפל, מלח כשר, אבקת צ'ילי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו ספייס שפשף Tilapia, Tomatillo, שעועית שחורה, סלט מנגו, ספייס שפשף Tilapia עם שעועית שחורה, מנגו סלסה Tomatillo, ו דג אמנון מתובל ברוטב מנגו שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים מגש עמיד לחום על מדף במרכז התנור ולחמם את התנור ל 93°. בקערה בינונית, לשלב את השעועית, tomatillos, מנגו, בצל אדום, מיץ ליים, 1/3 כוס שמן הירקות, כוסברה, וכמה פלפל שחור; לזרוק בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
תן לסלט לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מבשל את הדג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
3
מערבבים 1/4 כפית פלפל שחור עם אבקת צ ' ילי, כמון, אורגנו, ו 1 כפית מלח. לשפשף את שני הצדדים של פילה אמנון עם התערובת. במחבת גדולה (12 אינץ') nonstick, לחמם את 2 Tbs הנותרים. של השמן על חום בינוני גבוה עד חם. מבשלים שני פילה אמנון עד השחמה קלה והבשר אטום ומבושל דרך, על 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פילה אמנון
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מעבירים את הדגים למגש בתנור כדי להתחמם בזמן שאתה מבשל את שני הפילה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מעבירים את הפילה למגש, ואת חצי הכפית של הסלט על גבי.
6
מגישים עם הסלט שנותר בצד. וריאציות עבור שילוב תבלין שונה, לנסות לשפשף את הדגים עם תיבול המפרץ הישן. ועבור שילובי סלט אחרים, לנסות חומוס או שעועית אדומה במקום השעועית השחורה, עגבניות או מלפפון אדום בפלאסף tomatillo.
ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.