קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות62
מגזין

ספייס שפשף סלמון בגריל

ספייס שפשף סלמון בגריל
ספייס שפשף סלמון בגריל נטול גלוטן,, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 570 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם זרעי שומר, פלפל, מלח כשר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכונים דומים: ספייס שפשף סלמון בגריל עם סלסה מלפפון פיקנטי, ספייס שפשף סלמון, ו סלמון שפשף תבלינים.

הוראות

1
הוסף את כל הזרעים למחבת קטנה על חום בינוני. טוסט במשך 2-3 דקות תוך טלטול המחבת. טוחנים את הזרעים במטחנת קפה, מטחנת תבלינים או מרגמה ועלי עד בסדר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את המלח, הסוכר והפלפל לתערובת התבלינים ומערבבים לשלב.2 יש לשטוף את הסלמון מתחת למים קרים להתייבש עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
מניחים על קלף מצופה תבנית אפייה ומפיצים את תערובת התבלינים על צד הבשר בלבד. אפשר לדגים לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר לצלייה מהירה יותר.3 הכן את הגריל לגובה בינוני ומעייל את הסורגים עם ספריי בישול או מברשת בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מניחים את העור בצד סלמון למטה גריל במשך 5-6 דקות. הפוך וגריל לעוד 5-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הסר ללוח חיתוך לשרת.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך

מרכיבים

1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)1גבינת פרמזן מגוררתזרעי כוסברהזרעי כוסברה1גבינת פרמזן מגוררתזרעי כמוןזרעי כמון1גבינת פרמזן מגוררתזרעי שמיר (לא עשב)זרעי שמיר (לא עשב)2קרום: פירורי קרקר גרהםזרעי שומרזרעי שומר2קצת קישואים קצוציםהפוך אותו וגריל לעוד 5-8 דקות. השתמש מרית דגים גדולה או 2 מרית כדי להסיר את הדגים ללוח חיתוך. מגישים צד עור למטה לטרוףהפוך אותו וגריל לעוד 5-8 דקות. השתמש מרית דגים גדולה או 2 מרית כדי להסיר את הדגים ללוח חיתוך. מגישים צד עור למטה לטרוף1קטןיוצקים את התבלינים לתוך מנה ומוסיפים 1 כף מלח כשר, 2 כפות סוכר לבן 3/4 כפית פלפל שחור. תערבב את זה.יוצקים את התבלינים לתוך מנה ומוסיפים 1 כף מלח כשר, 2 כפות סוכר לבן 3/4 כפית פלפל שחור. תערבב את זה.1גבינת פרמזן מגוררתתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1סלמון (2 צדדים)סלמון (2 צדדים)2קצת קישואים קצוציםספייס שפשף סלמון בגרילספייס שפשף סלמון בגריל2קצת קישואים קצוציםיש לשטוף את הסלמון מתחת למים קרים להתייבש עם מגבות נייר. מניחים פיסת קלף על מגש אפייה ומניחים עליה את הסלמון. מדהיםיש לשטוף את הסלמון מתחת למים קרים להתייבש עם מגבות נייר. מניחים פיסת קלף על מגש אפייה ומניחים עליה את הסלמון. מדהים2קרום: פירורי קרקר גרהםסוכר לבןסוכר לבן1גבינת פרמזן מגוררתזרעי חרדל צהובזרעי חרדל צהוב2קצת קישואים קצוציםבמטחנת תבלינים, מטחנת קפה ישנה או מרגמה ועלי, לטחון את התבלין עד שהם בסדר. יש לי מטחנת קפה Krups ישנה שעובדת נהדר ומוקדשת רק לטחינת תבליניםבמטחנת תבלינים, מטחנת קפה ישנה או מרגמה ועלי, לטחון את התבלין עד שהם בסדר. יש לי מטחנת קפה Krups ישנה שעובדת נהדר ומוקדשת רק לטחינת תבלינים2קצת קישואים קצוצים[הדפס][הדפס]

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.