קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות62
מגזין

ספייס שפשף סלמון בגריל

ספייס שפשף סלמון בגריל
ספייס שפשף סלמון בגריל נטול גלוטן,, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 570 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם זרעי שומר, פלפל, מלח כשר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכונים דומים: ספייס שפשף סלמון בגריל עם סלסה מלפפון פיקנטי, ספייס שפשף סלמון, ו סלמון שפשף תבלינים.

הוראות

1
הוסף את כל הזרעים למחבת קטנה על חום בינוני. טוסט במשך 2-3 דקות תוך טלטול המחבת. טוחנים את הזרעים במטחנת קפה, מטחנת תבלינים או מרגמה ועלי עד בסדר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את המלח, הסוכר והפלפל לתערובת התבלינים ומערבבים לשלב.2 יש לשטוף את הסלמון מתחת למים קרים להתייבש עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
מניחים על קלף מצופה תבנית אפייה ומפיצים את תערובת התבלינים על צד הבשר בלבד. אפשר לדגים לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר לצלייה מהירה יותר.3 הכן את הגריל לגובה בינוני ומעייל את הסורגים עם ספריי בישול או מברשת בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
מניחים את העור בצד סלמון למטה גריל במשך 5-6 דקות. הפוך וגריל לעוד 5-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
הסר ללוח חיתוך לשרת.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)11 כף אורגנו מיובשזרעי כוסברהזרעי כוסברה11 כף אורגנו מיובשזרעי כמוןזרעי כמון11 כף אורגנו מיובשזרעי שמיר (לא עשב)זרעי שמיר (לא עשב)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסזרעי שומרזרעי שומר2שרימפס וורידיםהפוך אותו וגריל לעוד 5-8 דקות. השתמש מרית דגים גדולה או 2 מרית כדי להסיר את הדגים ללוח חיתוך. מגישים צד עור למטה לטרוףהפוך אותו וגריל לעוד 5-8 דקות. השתמש מרית דגים גדולה או 2 מרית כדי להסיר את הדגים ללוח חיתוך. מגישים צד עור למטה לטרוף1קטןיוצקים את התבלינים לתוך מנה ומוסיפים 1 כף מלח כשר, 2 כפות סוכר לבן 3/4 כפית פלפל שחור. תערבב את זה.יוצקים את התבלינים לתוך מנה ומוסיפים 1 כף מלח כשר, 2 כפות סוכר לבן 3/4 כפית פלפל שחור. תערבב את זה.11 כף אורגנו מיובשתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1סלמון (2 צדדים)סלמון (2 צדדים)2שרימפס וורידיםספייס שפשף סלמון בגרילספייס שפשף סלמון בגריל2שרימפס וורידיםיש לשטוף את הסלמון מתחת למים קרים להתייבש עם מגבות נייר. מניחים פיסת קלף על מגש אפייה ומניחים עליה את הסלמון. מדהיםיש לשטוף את הסלמון מתחת למים קרים להתייבש עם מגבות נייר. מניחים פיסת קלף על מגש אפייה ומניחים עליה את הסלמון. מדהים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססוכר לבןסוכר לבן11 כף אורגנו מיובשזרעי חרדל צהובזרעי חרדל צהוב2שרימפס וורידיםבמטחנת תבלינים, מטחנת קפה ישנה או מרגמה ועלי, לטחון את התבלין עד שהם בסדר. יש לי מטחנת קפה Krups ישנה שעובדת נהדר ומוקדשת רק לטחינת תבליניםבמטחנת תבלינים, מטחנת קפה ישנה או מרגמה ועלי, לטחון את התבלין עד שהם בסדר. יש לי מטחנת קפה Krups ישנה שעובדת נהדר ומוקדשת רק לטחינת תבלינים2שרימפס וורידים[הדפס][הדפס]

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.