ספירה לאחור # 1 קרום העוגה הטוב ביותר אי פעם
ספירה לאחור # 1 קרום העוגה הטוב ביותר אי פעם יכול להיות רק את הקרום שאתה מחפש. והוא מספק כ 1 מנות . מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 108 גרם של שומן, וסך הכל 1671 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, מי קרח, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו ספירה לאחור לטוב יותר.
הוראות
מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח במעבד מזון.
מוסיפים את החמאה וקיצור; דופק עד לתערובת דומה ארוחה גסה.
טפטוף 4 כפות מי קרח על התערובת. תהליך רק עד לגושים לחים טופס, הוספת מים קרח יותר על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף את הבצק לכדור ולשטח לתוך דיסק. לעטוף בניילון. צ ' יל 1 שעה. השתמש בבצק עם מתכון העוגה האהוב עליך.
מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות לסיבוב 14 אינץ'.
מעבירים את הבצק לצלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'. מקפלים את הבליטה מתחת. מקמט את הקצוות באופן דקורטיבי. לנקב את החלק התחתון של הקרום בכל רחבי עם מזלג. להקפיא את הקרום במשך 15 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור קפוא.)
עבור מתכונים הקוראים קרום עוגה אפוי מראש: מחממים את התנור ל 375 מעלות F. קו את הקרום עם רדיד אלומיניום. מלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
הסר את המשקולות ואת לסכל.
אופים עד הזהב ולהגדיר, על 10 דקות. מגניב. (קרום יכול להתבצע 1 יום קדימה. לעטוף בחוזקה עם ניילון נצמד.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 56 דולר לבקבוק.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS