ספירה לאחור # 6 הודו צלוי הודיה, בדרך שלי
ספירה לאחור # 6 הודו חג ההודיה קלוי, הדרך שלי היא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 117 גר' של חלבון, 73 גרם של שומן, וסך הכל 1184 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו שומן ברווז, רוזמרין, מלח ים גס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה מושלם עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 29 שעות ו-40 דקות. נסו הודו צלוי לחג ההודיה, הודו צלוי לחג ההודיה, ו תרנגול הודו צלוי / מטוגן של חג ההודיה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
להפריד את רגלי טורקיה מהשד, שמירה על עמוד השדרה שלם והרגליים עדיין מחובר במרכז.
חותכים את חתיכת עמוד השדרה הנותרת מהשד ולשמור (להשתמש בו במחבת הצלייה כאשר אתה מבשל את טורקיה). מקלפים את הגזר והבצל וקוצצים בערך. בערך קוצצים את הסלרי.
חותכים את התפוחים ברבעים ולהסיר את הליבות.
מניחים 1/3 של ירקות ותפוחים במיכל גדול מספיק כדי להכיל את טורקיה עם ירקות ותפוחים. מתבלים את ההודו מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. לשפשף את חומץ סיידר לתוך טורקיה.
מניחים את השד לתוך המיכל העליון עם 1/3 של ירקות ותפוחים.
מוסיפים את הרגליים ואת החלק העליון עם ירקות ותפוחים הנותרים.
מניחים במקרר ולתת לרבד לילה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
הסר את טורקיה מהמקרר 1 שעה לפני הבישול כך טורקיה יכול לבוא לטמפרטורת החדר.
מניחים את הירקות והתפוחים בתחתית מחבת צלייה.
מניחים את הרגליים, צד העור למעלה, על גבי הירקות, להיות בטוח שיש מקום להוסיף את השד מאוחר יותר.
שים את הרגליים בתנור לבשל ראשון, על 1 שעה 45 דקות.
בעוד הרגליים מתבשלות, להפוך את שומן ברווז מתחם עשב.
מניחים את השומן ברווז קר בקערה של מיקסר עומד עם קובץ מצורף משוט.
מוסיף את כל עשבי תיבול קצוצים וגרידת לימון.
מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים במשך 1 דקה עד שעשבי תיבול מפוזרים באופן שווה.
מניחים את תערובת עשב שומן ברווז בקו עבה לאורך הצד הארוך של חתיכה ארוכה 18 אינץ ' של ניילון נצמד.
להתגלגל לתוך צינור, לסובב את הקצוות עד חזק, ולאחר מכן למקם במקרר להגדיר אבל לא לקבל קשה, 30 עד 40 דקות.
החלק את היד מתחת לעור על חזה ההודו כדי להפריד את העור מהשד.
חותכים את אחד הקצוות את הצינור שומן ברווז. לסחוט חצי מהתערובת מתחת לעור על גבי אחד השדיים ואת הנותרים על השד השני.
לאחר שהרגליים מבושלות, מניחים את הקורנית והרוזמרין במחבת הצלייה.
מניחים את השד על גבי עשבי תיבול. צולים עד שתי הרגליים והשד להגיע לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות F, על 2 שעות ו 30 דקות יותר. ברגע שאתה מסיר את הציפור מהתנור, לתת לו לנוח במשך 15 דקות לפני חיתוך זה. עכשיו לחפור ב ושיהיה לך יום נהדר.