ספירה לאחור # 6 קלוי חג ההודיה טורקיה, הדרך שלי
עם / מתכונים / קלוי-חג ההודיה-טורקיה-349795 " > טורקיה חג ההודיה הקלויה, ו הודו חג ההודיה צלוי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הפרד את רגלי ההודו מהשד, תוך שמירה על עמוד השדרה שלם והרגליים עדיין מחוברות במרכז.
חותכים את חתיכת עמוד השדרה שנותרה מהשד ושומרים (השתמשו בתבנית הצלייה כשאתם מבשלים את ההודו). מקלפים את הגזר והבצל וקוצצים גס. קוצצים גס את הסלרי.
חותכים את התפוחים ברבעים ומסירים את הליבות.
מניחים 1/3 מהירקות והתפוחים בכלי גדול מספיק כדי להכיל את ההודו עם הירקות והתפוחים. מתבלים את ההודו מבפנים ומבחוץ במלח ופלפל. לשפשף את חומץ סיידר לתוך תרנגול הודו.
מניחים את השד לתוך מיכל העליון עם 1/3 של ירקות ותפוחים.
מוסיפים את הרגליים ומעליהם את שאר הירקות והתפוחים.
מכניסים למקרר ומניחים למרינדה למשך הלילה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מוציאים את תרנגול ההודו מהמקרר 1 שעה לפני הבישול, כך שההודו יכול להגיע לטמפרטורת החדר.
מניחים את הירקות והתפוחים בתחתית תבנית צלייה.
הניחו את הרגליים, העור כלפי מעלה, על גבי הירקות, וודאו שיש מקום להוסיף את השד אחר כך.
שים את הרגליים בתנור לבשל הראשון, על 1 שעה 45 דקות.
בזמן שהרגליים מתבשלות, הכינו את שומן הברווז המורכב מעשבי תיבול.
מניחים את שומן הברווז הקר בקערת מערבל עומד עם חיבור משוט.
מוסיפים את כל עשבי התיבול הקצוצים וגרידת הלימון.
מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים במשך 1 דקה עד עשבי תיבול מפוזרים באופן שווה.
מניחים את תערובת עשבי השומן הברווז בקו עבה לאורך הצד הארוך של פיסת ניילון באורך 18 אינץ'.
מגלגלים לצינור, מסובבים את הקצוות עד שהם צמודים ואז מכניסים למקרר להתייצבות אך לא מתקשים, 30 עד 40 דקות.
החלק את היד מתחת לעור על גבי חזה ההודו כדי להפריד את העור מהשד.
חותכים את אחד הקצוות מצינור שומן הברווז. סוחטים מחצית מהתערובת מתחת לעור על גבי אחד השדיים ואת הנותרים על השד השני.
לאחר שהרגליים התבשלו, הניחו את הטימין והרוזמרין בתבנית הצלייה.
מניחים את השד על גבי עשבי התיבול. צולים עד שתי הרגליים והשד להגיע לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות פרנהייט, על 2 שעות ו 30 דקות יותר. לאחר שמוציאים את הציפור מהתנור, תנו לה לנוח 15 דקות לפני שחותכים אותה. עכשיו לחפור ויש לי יום נהדר.